fbpx

2 Comentarii

glovo

Rețeaua Glovo, aplicația prin care poți face comenzi (mâncare și nu numai) a pătruns și în Turda în aceste zile, după ce aplicația Appetito România, singura care exista până în acest moment în zona Turda-Câmpia Turzii, a deschis piața comenzilor online de mâncare cu livrare la domiciliu.

În aceste zile, cei de la Glovo desfășoară o campanie agresivă de recrutare de curieri/livratori, dar și de clienți din Turda.

De exemplu, în cazul curierilor, se promite un câștig între 3000-6000 de lei pe lună, fără niciun CV sau alte cerințe de pregătire, singura condiție menționată fiind deținerea unui mijloc de deplasare (mașină, bicicletă, motoscuter etc), dar nici asta nu e obligatorie.

În rest, ”ești autonom și își faci singur programul”, ai ”bonusuri în funcție de vreme sau de aglomerație”, plus ”câștiguri virate săptămânal”, după cum se precizează în anunțul de căutare curieri.

În privința clienților, aplicația desfășoară o campanie online de promovare a pătrunderii pe piața din Turda.

Deja există și câteva locații care pot furniza produse. Este vorba despre Castelul ”Prințul Vânător”, Pizza Elis Caffe, Pușca și Cureaua Lată, Piccola di casa, CSA Grill, La CReme, Castelul Vânătoresc, CSA Bravia, Pizzeria Remo, A&A, La Turcu, Pizza Bravia, Pizza Savarina, Cofetăria Savarina, Bistro Savarina. Pe lângă acestea, există și locațiile Kaufland și Auchan. În cazul ultimelor două locații (hypermarketurile), se pot face comenzi indiferent de greutatea produselor comandate, iar transportul este 12,99 lei.

În rest, de la restaurante transportul este zero, cu condiția unei comenzi minime de 40 de lei (se pot face și comenzi de valoare mai mică, dar se plătește transport).

PROMO: Dacă folosești codul LWS4VLN la GLOVO, primești un discount de 35 de lei (limitat la 17,50 lei per comandă), cod valabil timp de 30 de zile, la comenzi de minim 35 de lei. Profită chiar acum! (codul se introduce în aplicație, din Meniu la Cod promoțional).

Cei de la APPETITO ROMANIA au comenzi minime de 30 de lei, au mai multe locații în acest moment, dar percep un cost de 5-10 lei pentru transport.

La Appetito România sunt existente locațiile: Sun Garden, Edy Restaurant, Milexim, Cafeneaua de Acasă, Veranda, Agora, A&A, Restaurant Potaissa, Castelul ”Prințul Vânător”, Capricia Centrale, Restaurant Dana, The Bean, Pizzeria Barrio, La Turcu, Restaurant Caribic, Pușca și Cureaua LatăThe Best of Viena, Pizzeria da Mario Crolla, Savarina Bistro. La care se mai adaugă și magazinul Nissan Market (cu de toate). În plus, APPETITO are locații și din Câmpia Turzii.

Ambele aplicații se pot instala atât pe Android cât și pe iOS.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate