fbpx

Scrie un comentariu

lazyboy.ro 1 mon

Vrei un nou look pentru sufrageria ta? Cu un fotoliu minge de fotbal poți face din această cameră atracția familiei și a vizitatorilor.

 Sufragerie modernă pentru familii moderne

Sufrageria este locul în care petrece timp toată familia la sfârșitul zilei, încăperea din casă folosită pentru a primi prietenii care vin în vizită, dar și camera pe care toată lumea o alege când vine vorba despre vizionarea unui film bun sau despre o sesiune de gaming.

Așadar, este de la sine înțeles faptul că sufrageria este cea mai utilizată încăpere din casă.

Tocmai de aceea se recomandă amenajarea sufrageriei într-un mod potrivit tuturor situațiilor amintite anterior, într-un stil modern, dar care să păstreze nota de confort de care este mare nevoie!

Pentru a schimba aspectul sufrageriei nu va fi nevoie de o gaură uriașă în bugetul familiei, deoarece micile probleme cauzate de un design mult prea banal sau de lipsa confortului pot fi rezolvate cu un singur obiect de mobilier.

Este vorba despre un fotoliu beanbag tip minge de fotbal.

Acesta este preferatul adulților și copiilor deopotrivă, datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic.

 

Fotoliul beanbag tip minge este ușor de integrat în orice decor

Indiferent de culorile pe care le au mobilierul și canapeaua din sufragerie, fotoliul beanbag tip minge de fotbal se va integra în decor cu ușurință, datorită husei alb-negru cu care este prevăzută varianta standard.

Odată cu amplasarea unui astfel de fotoliu în sufragerie, încaperea va căpăta instant un aer modern și relaxat.

Reamenajarea sufrageriei fără investiții majore cu un fotoliu puf

Obiectele de mobilier pot fi destul de costisitoare, iar pentru a schimba complet aspectul sufrageriei ar fi nevoie de o investiție majoră.

În locul achiziționării unui set nou de canapele și fotolii, cei care doresc să ofere încăperii un aer fresh pot opta pentru un fotoliu minge Lazyboy.ro, economisind, astfel, o sumă importantă de bani.

Pentru calitatea oferită, prețul este mai mult decât accesibil, iar împătimiții fotbalului pot profita de opțiunea personalizării fotoliului în funcție de echipa favorită de fotbal.

Ce să mai vorbim de copii, care, firește că vor pune stăpânire din prima pe un astfel de obiect atrăgător ca un magnet pentru joaca lor.

Și nu doar că veți face niște copii fericiți, dar cu siguranță cei mici vor dori să împărtășească bucuria cu prietenii și colegii.

Cu alte cuvinte, distracție maximă, socializare din plin și bună dispoziție! Ce și-ar dori mai mult un părinte pentru copilul său?!

Fotoliul beanbag este ușor de mutat

Având în vedere faptul că sufrageria este folosită în situații diferite, cu un fotoliu puf va fi extrem de simplu să se creeze spațiu suplimentar atunci când este necesar.

Pentru că nu are cadre rigide, fotoliul beanbag în formă de minge este ușor de mutat exact în locul în care este nevoie de el, în fața televizorului, lângă canapea sau în apropierea mesei.

Sufragerie confortabila cu ajutorul unui fotoliu puf

A alege fotolii puf pentru sufragerie este o idee excelenta pentru cei care doresc sa se bucure de un plus de confort.

De cele mai multe ori, canapelele și fotoliile prevăzute cu cadre rigide nu oferă suficient spațiu pentru ca o persoană să se așeze confortabil.

În schimb, fotoliile puf sunt făcute din perle de polistiren expandat și au o forma ergonomică ce oferă sprijin ideal pentru coloana vertebrală și mușchii spatelui.

Astfel, sesiunile prelungite în fața consolei de jocuri sau vizionarea meciului echipei favorite de fotbal nu se vor mai sfârși cu dureri de spate!

Un astfel de scaun pufos te îmbie nu doar la joacă și distracție, ci și la relaxare și lenevie.

Cât de bine se potrivește un astfel de fotoliu cu o carte bună? Vă lăsăm să descoperiți singuri și să ne împărtășiți părerile voastre.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate