fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

Scrie un comentariu

shutterstock 138992258

Dacă ești în căutarea unei imprimante pentru uz personal ai nimerit perfect. În rândurile următoare ne-am propus să descoperim două tipuri de echipamente care pot satisface necesarul de print. Am selectat un echipament Brother cu tehnologie laserjet şi unul Canon cu tehnologie inkjet.

Brother multifuncţional DCP-1622WE 

Sistemul Brother DCP-1622WE este unul compact, rezistent şi vine cu funcție de imprimare, scanare şi copiere. Este foarte eficient şi uşor de întreţinut. Tehnologia laserjet asigură realizarea de imprimări de calitate şi totodată ajută la optimizarea costurilor. Dacă ştii că ai necesar ridicat de imprimare şi copiere, acesta este sistemul potrivit. Permite imprimarea a 20 de pagini pe minut, iar scanarea se realizează la rezoluţie mai mult decât bună. Are conectivitatea wireless, deci comenzile pot fi lansate de la distanţă. Şi pe partea de design dispozitivul impresionează. Este compact, vine cu meniu prietenos ușor de utilizat şi nu pune probleme mari legate de întreţinere. Curăţarea periodică de praf se realizează cu cârpe moi şi nu necesită soluţii speciale. Brother multifuncțional DCP-1622WE este soluţia a potrivită pentru cei ce doresc să beneficieze de eficiență cu costuri minime. Cu un toner Brother DCP-1622WE se pot imprima până la 1500 pagini într-un singur ciclu.

Canon PIXMA TS5150

Dacă preferi tehnologia inkjet te poți orienta către imprimanta Canon Pixma TS5150, un multifuncțional compact extrem de versatil care poate realiza rapid, confortabil şi ieftin copii, printuri şi poate scana conținut. Are conectivitatea WiFi deci comenzile pot fi lansate de la distanță. Că şi modelul prezentat anterior şi acesta este ușor de întreținut. Consumabilele pentru acest dispozitiv  sunt accesibile. Fie că sunt selectate cartușe pentru imprimante originale sau variante compatibile, calitatea copiilor şi a materialelor imprimate este aceiași.

Display-ul cu touch screen este intuitiv, ușor de utilizat chiar şi de persoanele cu competenţe digitale mai puțin avansate. Dispozitivul poate imprima până la 13 pagini pe minut monocrome şi 7 pagini în policromie. 

Aceste două dispozitive sunt compact şi își găsesc ușor locul în biroul de acasă. Sunt eficiente iar costurile de achiziţie, întreținere și funcţionare nu pun presiune pe buget.

Sursa de imagine:
Tashatuvango / Shutterstock.com

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate