fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

Scrie un comentariu

portofele

Pentru o femeie, un portofel este un accesoriu complex pentru că nu trebuie să fie doar la modă, ci și util. Atunci când este vorba despre alegerea unor portofele potrivite de damă, este vorba de câteva criterii de luat în seamă.

Ce aspecte trebuie luate în seamă? 

Nu numai stilul este cel care contează pentru o femeie atunci când își alege portofelul, ci și alte aspecte. 

Atunci când vrei să alegi portofelul perfect, cel mai bine este să ai în vedere, înainte de toate, cum îl vei folosi: pentru utilizare zilnică, pentru călătorii, în geanta de umăr, într-o geantă mai încăpătoare de spate etc. Recomandat este să găsești o variantă de portofel care să aibă utilitate în mai multe situații – dacă este posibil, bineînțeles. 

Ce stiluri de portofele de damă există?

Există mai multe stiluri de portofele damă, fiecare dintre acestea având caracteristicile și utilitatea sa. Unul dintre acestea este portofelul tip „acordeon”, un portofel care se pliază devenind compact și se deschide astfel încât să poată găzdui un număr mare de articole, pe lângă bani: carduri, cărți de vizită. Acesta este ideal pentru cele care au nevoie de spațiu, dar nu doresc ca portofelul să pară prea voluminos. 

Portofelul ID este un portofel mic, subțire, conceput să aibă doar bani și un număr mic de carduri. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru femeile care nu vor să aibă un portofel voluminos, dar în același timp util pe care să îl arunce numaidecât în poșeta pe care o poartă zilnic. 

Un portofel de călătorie este unul mai voluminos, compartimentat astfel încât să poți pune în el și documente de călătorie precum pașaportul. Acesta este util mai ales celor care călătoresc mult. 

Ce tip de închidere pentru portofelul tău?

Există mai multe variante de închidere pentru portofelele de damă, printre acestea numărându-se: închiderea cu velcro, închiderea cu magneți, cu fermoar, închidere prin răsucire. Deși poate părea un aspect puțin important, modul în care se închide portofelul poate face o mare diferență în utilitate și confort. De exemplu, gândește-te la încercarea de a deschide un portofel cu velcro într-un loc liniștit. Sau la situațiile în care trebuie să deschizi portofelul cu ambele mâini, dar tu ai doar una disponibilă. Unele închideri oferă mai multă siguranță, altele mai puțină. 

Din ce material poate fi portofelul?

Un alt aspect de luat în calcul atunci când alegi un portofel damă este materialul din care este acesta realizat. Opiniile majorității spun că portofelele din piele sunt cele mai utile, cele mai eficiente și rezistente în timp. Un astfel de portofel este, de regulă, plăcut la atingere, frumos din punct de vedere estetic și în același timp rezistent. Acestea pot fi realizate în diverse mărimi și culori. Dacă nu vrei un portofel din piele, poți alege dintr-o varietate de alte materiale precum pânză, țesătură sintetică, imitație de piele. 

Indiferent de tipul de portofel pe care îl preferi, ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă extrem de variată care există pe piață. Nu trebuie decât să iei în calcul aspectele de mai sus și vei găsi cu siguranță portofelul perfect.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate