fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

Scrie un comentariu

1 totul despre winbet

Aşadar, Winbet este una dintre cele mai recent apărute agenţii pe teritoriul ţării noastre, iar odată cu apariţia agenţiei pe teritoriul ţării noastre, am început să ne întrebăm cine este de fapt Winbet şi ce ne oferă agenţie, pentru a vedea dacă poate face faţă concurenţei, cât şi dacă merită să urmezi procesul din pagina winbet inregistrare și desigur, să pariezi pe platforma acestora.

De unde a apărut Winbet?

Conform celor de la Oficiul Naţional al Jocurilor de Noroc, Winbet furnizează ca şi înregistrată sub numele de Global Interactive Solution Limited, companie ce îşi are sediul principal în Malta. De altfel, prea puţine detalii sunt specificate, astfel că nu am putut găsi prea multe despre sediile internaţionale, experienţa acestora din punct de vedere al pariurilor sportive şi jocurilor de noroc, cât şi unde mai deţin agenţii.

De altfel, cei de la Winbet nu au apărut doar în mediul online la noi în ţară, deoarece exstă şi mai multe sucursale fizice, vorbind aici de nu mai puţin de 15 agenţii de pariuri sportive şi circa 12 săli de jocuri de noroc. Cea mai mare parte dintre sălile de jocuri de noroc se regăsesc în Capitală, în cartiere şi străzi precum Drumul Taberei, 1 Decembrie, Vitan, Mihai Bravu, etc.

Programul sălilor este non-stop, iar acestea se evidenţiază datorită faptului că oferă jackpot-uri îndrăzneţe seară de seară. Totodată, Winbet vine în întâmpinarea clienţilor săi cu un Bonus Club Card, iar clienţii acestora vor putea să se bucure de băuturi din partea casei seară de seară.

Autorizaţie până în 2028

Conform hotărârii celor de la ONJN, compania Global Interactive Solution Limited funcţionează pe teritoriul ţării noastre sub egida licenţei numărul L118315W000826, licenţă ce îi conferă dreptul de a furniza fără probleme jocuri de noroc şi pariuri sportive până la data de 29 februarie 2028, licenţa acestora fiind obţinută în luna martie a anului 2018, în timp ce website-ul a început să fie disponibil abia din primile luni ale anului 2020.

Interfaţa site-ului Winbet

Odată accesat website-ul acestora, putem să ne dăm seama de faptul că avem de-a face cu un mezin în ceea ce ţine pariurile sportive şi jocurile de noroc. Avem un site cu design destul de modern, ce a fost realizat special pentru ecranele Wide, cum sunt mare parte din cele utilizate în zilele noastre. Totodată, vei putea observa faptul că site-ul ocupă până la 100% din spaţiul avut la dispoziţie.

În principal, cei de la Winbet se focusează pe jocurile de noroc, astfel că odată ce vei accesa website-ul acestora, vei fi redirecţionat către platforma dedicată jocurilor de noroc. Nici după ce ai făcut trecerea spre interfaţa destinată pariurilor sportive, vei putea observa că vor continua să îţi fie afişate anumite jocuri de noroc, special pentru a te duce cu gândul la a-ţi încerca norocul la jocurile de noroc.

Aşadar, Winbet este una din noile agenţii de pariuri sportive şi jocuri de noroc apărute pe teritoriul ţării noastre, fiind o agenţie ce se concentrează în special pe jocurile de noroc, punând mai puţin accent pe pariurile sportive, sediul principal find în Malta, însă cu sedii în multe locaţii dn întreaga lume, cât şi în ţara noastră.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate