fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

Scrie un comentariu

Screenshot 2021 04 15 at 00.19.48

Industria cazinourilor online era în ascensiune și înainte de pandemie. Criza sanitară a accentuat această tendință ascendentă în anul 2020, când numărul jucătorilor a crescut considerabil, mulți dintre aceștia provenind din rândul clienților cazinourilor terestre.

Fortuna Casino este unul dintre operatorii licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc care s-a încadrat în contextul general, atrăgând noi clienți prin jocurile oferite. La mare căutare au fost sloturile cu jackpot.

Pentru acest an, cei din industrie previzionează câteva tendințe care ar trebuie să contribuie la „rotunjirea” cifrei de afaceri, care oricum este de aproape 200 de miliarde de dolari anul.

Se pornește de la premisa că, în pandemie, lumea a făcut mai multe economii, pentru că nu a mai avut acces la toate distracțiile de dinainte. De exemplu, cine obișnuia să plece în vacanță peste hotare poate fi descurajat de faptul că acum nu se mai poate călători fără vaccin sau fără test pentru depistarea coronavirusului. Astfel, nu mai sunt cheltuite câteva sute de euro (dacă nu peste o mie). Acești bani pot fi redirecționați către sloturi, ruletă sau jocuri de cărți.

Pe lângă bani, potențialii clienți au și mai mult timp liber. Ce poți face dacă ești obligat să stai în casă de la ora 20? Sau, mai rău, dacă localitatea în care trăiești este în carantină și nu poți ieși toată ziua dacă nu este o chestiune foarte importantă? Așadar, contextul este mai mult decât prielnic pentru cazinourile online.

Una dintre strategiile care vor căpăta o și mai mare consistență în 2021 va fi lărgirea gamei de jocuri care vor putea fi încercate gratis. Clientul trebuie doar să își deschidă cont, apoi se poate distra fie folosind fondurile suplimentare sau rotirile gratuite fără depunere, fie accesând varianta demo a sloturilor.

În felul acesta, jucătorul poate deveni fanul unor păcănele și va dori, la un moment dat, să joace pe bani reali. Până la alimentarea constantă a contului este doar o chestiune de timp.

Noi tehnologii, oferte cu peste 1.000 de jocuri

Screenshot 2021 04 15 at 00.18.54

În același timp, operatorii vor continua să încheie colaborări cu providerii care vor dezvolta noi tehnologii. Mecanismul Megaways, prin care cele 10-20 de linii de plată tradiționale au fost transformate în peste 100.000, a fost doar un pas făcut într-o altă „eră” a câștigurilor. Până la finalul acestui an, este posibil să avem primul cazinou de pe piața românească cu peste 1.000 de jocuri în ofertă. 

„Revoluția” nu se va opri la metodele de calcul ale câștigurilor. Unii operatori deja acceptă criptomonedele ca metodă de plată, iar în lunile care urmează este foarte posibil ca tendința să se extindă. 

Un segment în plină dezvoltare este cel al cazinourilor live. Inițial, o astfel de secțiune exista pe puține platforme de jocuri de noroc. În prezent, operatorii care nu o au reprezintă excepții de la regulă. Jucătorii online își doresc să socializeze unii cu ceilalți, să interacționeze cu dealerii, lucru posibil prin această soluție tehnică. 

Aparatura prin care se va realiza transmisia live va fi tot mai performantă, iar mesele de joc tot mai numeroase. Se pregătește terenul pentru Realitatea Virtuală și Realitatea Augmentată în jocurile de noroc. Odată puși ochelarii speciali, te vei „trezi” într-un cazino terestru, cu mulți oameni în jur, cu zgomotul de fond și culorile specifice.

Un alt concept cheie al viitorului apropiat este mobilitatea. Chiar dacă nu mai poate vizita fără griji întreg mapamondul, omul de astăzi este într-o continuă mișcare. Trecerea în online a cazinourilor, accelerată de perioada pandemică, este doar o etapă. Următorul pas este tranziția pe dispozitive mobile. Sunt puțini operatori care nu au lansat aplicații mobile. Până la începutul lui 2022 e posibil să nu mai rămână niciunul, iar softurile existente pe piață vor fi îmbunătățite cu funcții care, în acest moment, par de domeniul SF-ului.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate