fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

Scrie un comentariu

poza articol 2

V-ati intrebat de mai multe ori ce anume face ca o companie sau o firma producatoare de bunuri si servicii sa aiba un succes fulminant si sa obtina castiguri foarte mari? Evident, fiecare dintre vom avea tendinta de a face referire la calitate, nivelul de recunoastere a brandului sau la performanta de care dau dovada producatorii. Totusi, exista cateva secrete care uneori sunt greu de sesizat, insa daca sunt realizate inteligent, ele pot da roade si pot spori vanzarile. Daca v-am facut curiosi si vreti sa vedeti despre ce este vorba, acest articol oferit de Brightway® este pentru dumneavoastra. 

Exista un raspuns la toate aceste intrebari: puterea convingerii - o abilitate esentiala a vietii. Persoanele care au capacitatea de a  influenta in mod eficient au puterea de a-i determina pe ceilalti sa asculte, de a schimba atitudinile si opiniile altora, de a influenta comportamentele altora, fara a le ordona sau ameninta. Astfel, urmarea unui program de negociere si persuasiune poate fi o solutie perfecta pentru a va creste vanzarile in mod cat mai eficient, rapid si usor. Obiectivul acestui program de negociere si persuasiune oferit de Brightway® este acela de a da sansa participantilor sa devina calificati in arta convingerii in diferite situatii la locul de munca. 

Una dintre cele mai importante abilitati pe care le poate detine oricine in viata de zi cu zi este capacitatea de a negocia. In termeni generali, o negociere este o rezolvare a conflictului sau rezolvarea unei probleme. Da, putem sustine cu tarie, negocierea este o „arta”. Unii oameni pot fi in mod natural mai abili ca negociatori, dar toata lumea poate invata sa negocieze, deoarece totul se poate asimila cu vointa si dorinta. Unele tehnici si abilitati ajuta oamenii in procesul de negociere, iar acest program de negociere si persuasiune se vor fixa cele mai eficiente tehnici si abilitati. De asemenea, se vor examina anumite tactici pe care le pot folosi adversarii  in timpul procesului de negociere. Practi, acest program este conceput pentru a pregati oamenii din domeniul vanzarilor pentru negocieri in lumea afacerilor, dar si pentru a va ajuta in ceea ce priveste atingerea obiectivelor personale in viata de zi cu zi. 

Acest program de negociere si persuasiune oferit de Brightway® se adreseaza reprezentantilor comerciali, persoanelor din departamentul de achizitii, managerilor si tuturor celor care isi doresc rezultate mai bune in negocierile zilnice. Programul Tehnici practice de negociere are la baza o simulare interactiva pe parcursul careia participantii vor constientiza care sunt punctele lor forte intr-o negociere si ce zone specifice necesita imbunatatiri.  

Mentinerea satisfactiei clientilor poate fi o provocare in afaceri. Cu toate acestea, exista mai multe modalitati de a va imbunatati vanzarile si satisfactia permanenta a clientilor in acelasi timp. Imbunatatirea abilitatilor de negociere a vanzarilor este o cale ideala prin care puteti avea succes in afaceri, insa care are un impact pozitiv asupra relatiilor cu clientii. Prin instruirea in negocierea vanzarilor, puteti afla cum sa identificati mai bine nevoile clientilor. Practic, intelegerea clientilor va pune intr-o pozitie de a oferi servicii mai bune. Imbunatatind relatiile cu clientii, este posibil sa puteti atrage si retine mai multi clienti, ceea ce este excelent pentru viitorul unei afaceri. 

Impreuna cu specialistii Brightway® puteti dobandi calitati deosebit in ceea ce priveste programele de negociere si persuasiune, castigand mai mult prin vanzarile pe care le propuneti companiilor colaboratoare sau clientilor directi. In acest fel, reusesti sa obtii ceea ce iti propun folosind tehnici simple, dar care pot avea un efect foarte bun asupra intregului mers al afacerii. Succesul in afaceri este la doar un click distanta de tine, pe brightway.ro. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate