fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

Scrie un comentariu

grnx pe anvelope ce inseamna acest marcaj

GRNX Pe Anvelope – Ce INSEAMNA acest Marcaj ? GRNX este un marcaj care inseamna GRNX Tehnology. Iar aceste tipuri de cauciucuri care se regasesc pe piata garanteaza celor care conduc masina un sofat nu atat de nociv pentru mediu, dar si o mai mare eficienta in utilizarea acestora, in acelasi timp.

GRNX Pe Anvelope – Ce INSEAMNA acest Marcaj ?

GRNX este un marcaj care inseamna GRNX Tehnology. Iar aceste tipuri de cauciucuri care se regasesc pe piata garanteaza celor care conduc masina un sofat nu atat de nociv pentru mediu, dar si o mai mare eficienta in utilizarea acestora, in acelasi timp.

Ce inseamna GRNX la anvelope, un logo pe care il vezi din ce in ce mai des pe noile game de anvelope? Este vorba despre un tip de anvelope mai « verzi », mai ecologice, care ofera un nivel excelent de performanta. Calitate si preturi foarte bune gasesti intodeauna la anvelope pe vadrexim.ro.

Adica este vorba despre fabricantii de anvelope pentru care conteaza foarte mult componentele cauciucurilor pe care le scot pe piata si pentru care este la fel de important sa protejeze mediul.

anvelope auto 4

Ce inseamna anvelopele „verzi”?

Anvelopele GRNX, de exemplu, sunt anvelopele care vor reduce amprenta ecologica a vehiculelor. Impactul folosirii lor asupra mediului este deci minim deoarece compusii lor au fost selectati cu atentie si ganditi in asa fel incat sa contribuie in mod considerabil la consumul de carburant si la emisiile de CO2.

Fata de alte categorii de anvelope, anvelopele GRNX sunt realizate cu un material mai delicat. Acest lucru are drept efect diminuarea rezistentei la rulare si poluarea generata de catre masini atunci cand sunt in miscare.

Anvelopele GRNX  disponibile pe site-ul nostru sunt cele care ofera un consum de combustibil mult mai scazut, dar in egala masura o manevrabilitate superioara, fata de cele traditionale, adaptate conditiilor mai dificile precum o sosea umeda. Randamentul in ceea ce priveste kilometrii este si el unul ridicat.

Chiar si soferii mai sceptici vor fi convinsi de calitatea anvelopelor GRNX, deoarece ofera cele mai bune performante la franare, dar si in ceea ce priveste tinuta pe sosea. Chiar daca aceste cauciucuri ecologice sunt in miscare, se rotesc, incalzirea sau deformarea lor nu atrage dupa sine o pierdere de energie.

anvelope 7

Care sunt avantajele anvelopelor GRNX?

  • anvelopele GRNX sunt prietenoase atat cu natura, dar si cu buzunarul tau.
  • chiar daca au un pret putin mai ridicat sunt mai robuste si permit realizarea de economii. Pot sa dureze in medie, cu 10 000 de km mai mult decat anvelopele obisnuite
  • tractiunea este si ea mai puternica datorita unui numar mai mare de striatii.
  • acest tip de anvelope contribuie la imbunatatirea franarii, se va mentine o directie potrivita a masinii cu ajutorul lor si se vor absorbi si socurile in acelasi timp.
  • au o aderenta mai buna la contactul cu solul.
  • se garanteaza o economie de carburant deaoarece creste si rezistenta de rulare.

In concluzie,

Aceste anvelope sunt cea mai buna alegere, daca vrei sa protejezi mediul si sa consumi mai putina benzina. Ele iti pot oferi numeroase avantaje in ceea ce priveste atat economiile de carburant cat si emisia redusa de CO2. Mai multe amanunte poti afla citind aici.

Sursa foto: Vadrexim 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate