m install
petlinii
nello construct

Alegeți masa de cafea conform noilor tendințe

zamblau eugen
floris

Zilnic încercăm să urmărim tendințele în diferite domenii, dar prea puțini căutăm tendințele pentru mobilier, cum ar fi măsuțele de cafea. Vă recomandăm să acordați atenție aspectului general al sufrageriei, cu puțină prudență și gust, vă puteți permite să cumpărați orice măsuță de cafea din lume. Așa că alegeți în funcție de tendințe, astfel încât să uimiți pe toată lumea cu o nouă masă în 2021.

Sticla niciodată nu obosește

Sticla este un material pe care te poți baza în orice deceniu. Poate fi folosit în astfel de modificări și procese, dar să nu obosească niciodată. În cazul meselor de cafea acest lucru este mai mult decât adevărat. Fragilitatea aparentă sau întreținerea solicitantă a unei mese realizată din sticlă, pot descuraja pe cineva să o cumpere. Există o gamă infinită de posibilități avantajoase pentru mesele din sticlă. Sticla este foarte puternică și poate fi combinată cu metale și lemn de orice culoare. Puteți opta pentru măsuțe rotunde cu un cadru auriu metalic sau pentru diverse forme pătrate sau chiar triunghiuri.

shutterstock 1698743377

Sursa de imagine: Onzeg / Shutterstock.com

Masa metalică poate face minuni

Un material neglijat și subapreciat pentru producerea măsuțelor de cafea este metalul. Materialele metalice au proprietăți excelente, dar de foarte multe ori par să nu fie potrivite, motiv pentru care puțini oameni le aleg pentru sufrageria lor. Dar tendințele sunt clare, măsuțele de cafea din metal își au locul lor pe piață. La prima vedere nu pare, dar metalul va oferi sufrageriei un aspect clasic și, în același timp, poate arăta modern și distinctiv. Optați pentru o variantă de măsuță rotundă, astfel încât să nu pară prea ascuțită și alegeți picioare metalice subțiri. Totodată, puteți încerca măsuțe cu picioarele conectate la unghiuri diferite, astfel creând forme geometrice interesante care dau o nouă imagine sufrageriei.

O măsă nu este suficientă

Rotundă, pătrată, din lemn sau din metal? Dacă nu vă puteți decide ce măsuță de cafea este alegerea cea mai bună, avem vești minunate pentru dumneavoastră, există seturi de mese de cafea! Puteți alege o combinație îndrăzneață de diferite forme și culori pentru o canapea simplă. Dacă piesa principală din living este altceva decât o masă, puteți crea o combinație din două mese identice sau, pur și simplu, cumpărați două culori diferite cu același model.

shutterstock 361471007 1

Sursa de imagine: ben bryant / Shutterstock.com

Nu există granițe pentru imaginație, dar nici pentru noul spațiu de depozitare al măsuțelor de cafea!

Retro captivează inconștient

Ne-am bucurat de retro și vintage în ultimii șase ani. Cu toate acestea, uneori nu vrem să renunțăm la aceste piese cu orice preț. Noi nu vom renunța la ele, doar vom lua o pauză de la retro absolut și cele mai vechi piese vintage. Astfel, alegeți măsuțele de cafea care vor avea o ușoară tentă din vremurile de demult. De asemenea, puteți încerca doar câteva elemente retro, cum ar fi culorile sau materialele. Nu vă fie frică de portocaliu, galben sau albastru pronunțat. Combinați contrastele și ciudatele figuri geometrice. Incorporați metale precum cuprul sau bronzul. Cu acestea find spuse, nu mergeți pe alegerea de retro absolut, ci doar pe micile elemente plăcute.

Lemnul își are mereu locul său

Mesele de cafea din lemn își vor găsi întotdeauna cumpărătorii. Este un material pe care mulți oameni nu și-l pot permite. Dacă sunteți adepți ai clasicismului, materialul ideal pentru masa dumneavoastră este lemnul. Iar dacă nu aveți o relație cu lemnul, poate că este timpul să o creați. Lemn, nu înseamnă doar că vorbim despre stejar sau fag. Sunt maeștrii care pot lucra cu lemnul peste standarde, pot crea piese originale, pe care nu le veți vedea nicăieri altundeva. Pentru cei extremiști, există măsuțe de cafea sub formă de buturugi, de diferite culori interesante, furniruri sau diverse forme.

Lemnul are o duritate diferită și poate fi, de asemenea, tratat în diferite culori, așa că nu trebuie să vă feriți de el. Lemnul poate fi combinat perfect cu metalele.  O placă din lemn cu un design subțire, completată de niște picioare înguste din metal vă va convinge că este o afacere pe merite.

Atingeți marmura luxoasă

Pentru adevărații cunoscători, avem o recomandare extrem de luxoasă. Masuța de cafea din marmură. Marmura este des văzută în interior. De obicei, este aleasă pentru băi, precum gresie sau pardoseală, și se găsește rar în sufragerii. Nu vă fie frică să fiți originali și să dați marmurei o șansă. Durabilitatea sa este absolut de neegalat, iar originalitatea sa este uluitoare. Datorită naturii sale, nu există două bucăți care să fie la fel, astfel încât să puteți obține o piesă cu un model unic. Marmura este modernă, clasică și elegantă, în același timp.  La fel de încântătoare pe cât o femeie frumoasă poate arăta într-o cameră, la fel o masă de cafea din marmură vă poate încânta. Așa că, cedați în fața ei. Urmați orice tendință pentru 2021 și decorați întreaga cameră de zi, fără a schimba multe lucruri. O măsuță de cafea corect aleasă poate face minuni în interiorul livingului și va amâna reparația acestuia pentru câțiva ani înainte.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: