fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

Scrie un comentariu

interventie chirurgicala Dr Leahu Turda

Situată în centrul orașului Turda, pe Calea Victoriei, nr. 21 A, Clinica Dentară Dr. Leahu pune la dispoziția pacienților din centrul tării servicii complexe de stomatologie, aparatură de ultimă generație și o echipă multidisciplinară de medici dentiști. 

Încă din anul 2019, atunci când a avut loc inaugurarea clinicii stomatologice Dr. Leahu, pacienții au putut beneficia de tratamente inovatoare, realizate cu ajutorul echipamentelor și tehnologiilor de top din domeniul medical. Printre acestea se numără tratamentele de restaurare totală a danturii în doar 24 ore și tehnica PRGF Endoret ce ajută la vindecarea de 7 ori mai rapidă după intervențiile cu implant dentar. 

Rețeaua de clinici stomatologice deținută de Dr. Ionuț Leahu se distinge prin modul de lucru, prin abordarea multidisciplinară a pacientului și prin oferirea tuturor opțiunilor de tratament disponibile în prezent pe piața stomatologică. Astfel, pacienții beneficiază nu doar de tratamente dentare moderne, ci și de o experiență excepțională, care îi ajută să redescopere sănătatea reală. 

cabinet stomatologic Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda cu aparatura moderna 

(Foto: Cabinetele de medicină dentară din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Turda oferă tuturor pacienților confort și siguranță.)

Misiunea Clinicilor Dentare Dr. Leahu este aceea de a readuce zâmbetul sănătos și frumos în viața cât mai multor persoane. Tocmai de aceea, investiția constantă în aparatură medicală și în pregătirea echipei medicale reprezintă întotdeauna o prioritate pentru toate cele 13 clinici Dr. Leahu. 

Tratamente stomatologice moderne în cabinetele Clinicii Dentare Dr. Leahu Turda

Indiferent de problemele stomatologice, echipa medicală a Clinicii Dr. Leahu din Turda este pregătită să ofere cele mai potrivite opțiuni de tratament și să răspundă tuturor întrebărilor pacienților. Fie că vorbim despre tratamentul cariei dentare, despre restaurarea completă a danturii în 24 de ore, despre urgențe stomatologice sau despre stomatologie pentru copii, la clinica doctorului Ionuț Leahu din Turda găsești exact soluția care ți se potrivește. 

Implanturile dentare reprezintă o opțiune de tratament recomandată persoanelor care își doresc să înlocuiască unul sau mai mulți dinți lipsă, ori pentru persoanele care au nevoie de o refacere completă a danturii. Rolul unui implant dentar este acela de a înlocui rădăcina naturală a dintelui atunci când aceasta nu mai există sau când nu mai poate fi salvată prin alte tipuri de tratamente stomatologice. Noile rădăcini ale dinților permit ulterior atașarea coroanelor dentare sau a lucrărilor protetice fixe, care țin de fapt locul dinților naturali și redau complet funcționalitatea și estetica danturii. Fie că vorbim despre un singur implant dentar, fie că ne referim la refacerea întregii danturi cu ajutorul sistemului de implanturi ,,Dinți ficși în 24 ore”, inserarea în os necesită o intervenție chirurgicală, care se realizează în completă siguranță, de către o întreagă echipă de medici specialiști. 

În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu, experiența pacienților este îmbunătățită te tehnologiile moderne utilizate pentru realizarea tratamentelor stomatologice. Astfel, dacă alegi un tratament cu implant dentar la clinica stomatologică din Turda, beneficiezi și de o vindecare de 7 ori mai rapidă după intervenție. 

Tehnologia PRGF Endoret 

Vindecarea rapidă în urma intervențiilor chirurgicale necesare tratamentelor stomatologice este oferită de tehnologia PRGF Endoret. Aceasta reprezintă o tehnică revoluționară, care presupune recoltarea unei cantități mici de sânge, de aproximativ 9 ml, centrifugarea și transformarea acestuia într-o pastă cu proprietăți de regenerare. Substanța obținută în urma acestui proces este aplicată în zona unde este necesară regenerarea țesutului. Astfel, vindecarea după intervenția chirurgicală se realizează de 7 ori mai repede, în condiții de siguranță și confort. 

centrifuga tehnologie PRGF Clinicile Dentare Dr. Leahu Turda

(Foto: Tehnologia PRGF Endorent prespune centrifugarea cantității de sânge recoltat de la pacient cu ajutorul aparaturii de ultimă generație)

Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt prezente în 8 orașe din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu) și în Londra. Indiferent de clinica pe care o alegi, profesionalismul echipei medicale și calitatea serviciilor stomatologice îți vor oferi aceeași încredere și același grad de satisfacție. Întrucât comunicarea medic-pacient este extrem de importantă pentru obținerea celui mai bun rezultat și pentru satisfacerea tuturor așteptărilor pacienților, personalul clinicii Dentare Dr. Leahu din Turda îți va răspunde tuturor întrebărilor, iar medicii te vor ajuta să iei cele mai bune decizii cu privire la tratarea problemele lor stomatologice. 

Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste de medici stomatologi și a unei clinici care să îți ofere soluții de tratament moderne, indiferent de problemele cu care te confrunți, echipa clinicii dentare Dr. Leahu Turda te așteaptă cu drag. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate