fbpx
1 Comentariu

studenti starmaps

Sigur ai cumpărat deja flori, ursuleți, bijuterii și cine mai știe ce cadouri de 8 martie pentru soție, iubită, mamă și așa mai departe

Anul acesta noi îți propunem ceva cu care să fii original, să poți da din nou pe spate femeile importante din viața ta. StarMaps este un brand turdean, dezvoltat de 4 studenți puși pe treabă care îți oferă șansa să dai cadou cuiva drag o hartă a stelelor de pe cer din ce moment aveți voi mai special. Sigur nu găsești un cadou mai inedit de Ziua Mamei!

Dacă oferi mamei tale o hartă a stelelor de pe cer de când s-a născut ea sunt șanse 0 ca cineva să aibă o hartă la fel cu a ei, cerul diferă în funcție de dată, oră și locație! Nu ai cum să greșești de Ziua Femeii!

Ce e mai special decât o hartă unică în lume a stelelor de pe cer din momentul în care v-ați căsătorit?

În mod normal totul funcționează online la noi, pe www.starmaps.ro , dar numai în perioada aceasta ne găsiți și la târgul de primăvară din centrul Turzii!

Dacă alegeți produsul și comandați la stand noi vă procesăm comanda fără costuri de transport, iar dumneavoastră ridicați produsul în 24h-48h, depnzând de mărimea acestuia.

Datorită faptului că fiecare produs este personalizat percepem un avans de 50% la plasarea comenzii, urmând ca restul să fie plătit la ridicare.

Ne puteți contacta și la telefon: 0770101315.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Vizitator · 08:07 03.03.2021
    Voi sinteti disperati dupa bani ba baieti… De 1 martie hartuiati femei pe pietonala sa va doneze bani. Nici macar nu asteptati sa ajunga la standul vostru Plusca de 1 martie daruim femeilor, nu le cersim bani Aia-I traditia, da, nah… disperati dupa bani
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator