fbpx

Scrie un comentariu

Ce avantaje ai atunci când joci ruletă online

Ruleta este unul dintre cele mai populare și mai apreciate jocuri de cazino din toate timpurile. Jocul are un efect magistral obţinut prin modul în care amestecă simplitatea cu entuziasmul pentru a crea o experiență de joc cu adevărat uimitoare. Pentru mulți, ruleta este unul dintre primele jocuri de noroc pe care le-au învățat vreodată şi acum tot mai multe persoane aleg să joace la ruleta online.

Cum se joacă ruletă?

Premisă jocului este simplă. Există o roată care se rotește în care un dealer aruncă o bilă mică albă. Înainte ca mingea să se oprească într-una dintre sloturile numerotate de pe roată, ai șansa de a paria pe locul unde crezi că va ateriza mingea. Este greu să descrii entuziasmul și grabă pe care o simți atunci când roata care se învârte începe să încetinească și bilă albă sare încet spre punctul său final.

Avantajele jocului la ruletă online

Pentru mulți, jocurile de cazino au fost întotdeauna fizice. Ideea de a juca aceste jocuri online poate fi nouă și uneori puțin ciudată pentru oameni. Acest lucru este complet de înțeles, deoarece de fiecare dată când încerci ceva nou, se va simți diferit.

Una dintre cele mai enervante părți ale jocului de ruletă într-un cazino fizic este forma mesei. Dacă eşti singurul care joacă, este greu să ajungi la toate părțile mesei pentru a  face pariul. Ruleta online se ocupă de acest lucru.

Toate pariurile se fac pe ecranul computerului cu mouse-ul sau tastatura. Aceasta înseamnă că trebuie să poți muta mouse-ul doar câțiva centimetri și poți ajunge la toate pariurile.

Joacă în propriul ritm

Când joci ruleta într-un cazinou fizic, eşti forțat să joci la viteza pe care o dictează dealerul. Ruleta online îți oferă propria masă. Mingea se învârte doar când îi spui.  Nu există nicio modalitate că acest lucru să se întâmple vreodată într-un cazino din cărămidă, deoarece nu poți mulţumi pe toată lumea.

Online vei cheltui mai puţin şi poţi juca responsabil

Oamenii au tendința de a uita cât timp și bani  dedică jocului la ruletă într-o locație fizică. Nu uita de responsabilităţile de acasă atunci când alegi să joci online sau offline. Pentru a juca online vei face şi mai multe economii deoarece nu mai ai nevoie să te deplasezi şi să consumi combustibil în acest sens.

Ruleta online elimină şi timpul pierdut inutil. Nu trebuie să-ți iei un babysitter sau să găsești pe cineva care să plimbe câinele. Nu trebuie să plăteşti benzină şi nici mijloacele de transport în comun. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi la masă şi să începi jocul.

Indiferent unde joci, online, offline sau live, este însă recomandat să rămâi responsabil şi să nu uiţi de celelalte îndatoriri pe care le ai, atunci când investeşti în jocurile de noroc. Nu pierde mai mult decât ai investit pentru că riscul de a-ţi pune bugetul în pericol este mare. Cazinourile online responsabile colaborează doar cu persoane majore şi au reguli care să faciliteze câştigul, pe care va trebui să le iei în calcul de la bun început.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate