fbpx

Scrie un comentariu

cadouri pasionati jocuri de noroc

Alegerea cadoului perfect pentru cineva drag poate fi o sarcină destul de dificilă, însă dacă vorbim despre o persoană pasionată de jocuri de noroc, lista de mai jos îți va ușura considerabil munca. Îți vom oferi câteva idei de cadouri practice, dar și amuzante, potrivite pentru orice ocazie, indiferent că este vorba de Crăciun, zi de naștere sau o aniversare.

Dacă nu ești familiarizat cu lumea gamblingului, înainte de a alege un cadou, te sfătuim să încerci și tu sloturi gratis, pentru a ajunge să înțelegi mai bine pasiunea persoanei căreia urmează să îi dăruiești cadoul.

Un concediul într-un Casino Resort

Deși poate părea exotic, un astfel de cadou este de departe cel mai potrivit pentru orice pasionat de jocuri de noroc. Ținând cont de contextul actual, este posibil ca o escapadă într-un resort de lux să nu mai fie atât de costisitoare cum era cândva. Noi credem că merită să verifici ofertele de preț înainte de a lua o decizie.

Cea mai simplă variantă pentru a vâna o ofertă bună este să te abonezi la newsletter-ele promoționale ale cazinourilor. Vei avea ocazia să fii primul care pune mâna pe o ofertă la cazinouri de renume din Las Vegas sau Veneția.

Joc de ruletă cu pahare de shot-uri

joc de ruleta

Dacă prima sugestie de cadou necesită un buget consistent, continuăm cu ceva mult mai accesibil ca preț. Ce zici de un joc de tip ruletă cu pahare pentru shot-uri? Jocul în sine reproduce roata ruletei standard, folosind un singur spațiu verde „0” și alternând spațiile roșii și negre folosind numerele de la 1 la 36.

Această ruletă inventivă este echipată cu 16 decupaje numai bune pentru micile păhărele de shot-uri. Jocul este foarte simplu. Umpleți paharele cu băutura preferată și rotiți. Fiecare pahar este însoțit de 2 sau 3 numere marcate cu roșu sau negru. Sigur, jocul imită ruletă clasică, însă scopul principal este, așa cum ne putem imagina, distracția.

Cărți de strategie pentru jocuri de noroc 

Ce au în comun toți fanii jocurilor de noroc? Dorința de a bate casa! Chiar dacă norocul joacă un rol fundamental în acest tip de jocuri, uneori o strategie bine pusă la punct poate face diferența în ceea ce privește cantitatea de premii câștigate. Din păcate, modalitățile de succes pentru câștig sunt cunoscute de foarte puțini jucători, cu excepția cazului în care aceștia sunt înarmați cu materiale de strategie și sfaturi coerente despre cum pot deveni jucători mai buni.

Cândva, cărți clasice precum „Beat the Dealer” (1962) scrisă de Edward O. Thorp și „Professional Blackjack” (1975) scrisă de Stanford Wong erau considerate adevărate Biblii ale jucătorilor. Cu toate acestea, cea mai mare parte a acestor materiale a devenit depășită datorită modificărilor structurii jocurilor de noroc și, evident, datorită apariției cazinourilor online.

Cu toate acestea, strategii de jocuri de noroc precum David Sklansky, Dan Harrington, Bob Dancer, Michael Shackleford și Peter Svoboda continuă să publice cercetări inovatoare în teoria jocurilor de noroc. Dacă vrei să oferi persoanei dragi un cadou extrem de util în drumul spre a deveni un jucător mult mai priceput, te poți orienta fie spre cărțile tematice, fie spre diversele cursuri și tutoriale disponibile pe Internet.

Un ghiozdan securizat

ghiozdan securizat

Iată un cadou extrem de practic, util atât pentru vizitele în cazinourile terestre, cât și pentru diversele drumuri prin oraș. După cum știm, cazinourile sunt atracția cea mai mare pentru hoții de buzunar. De ce? Deoarece oamenii vin înarmați cu bani pe care să îi investească în distracție. Să nu mai vorbim de cei norocoși care reușesc să câștige. Aceștia sunt victimele perfecte deoarece cazinourile oferă premiile în bani cash.

Așadar, ce părere ai despre un ghiozdan securizat? Acest tip de accesoriu a fost conceput special pentru a ține departe hoții. Ghiozdanul nu dispune de buzunare exterioare, are un design clasic și este dotat cu un sistem de închidere extrem de sigur. Nu te gândi că este vorba de un lacăt. Nici vorbă. Astfel de ghiozdane sunt prevăzute cu fermoare securizate care nu pot fi deschise sau rupte.

Cărți de joc personalizate

O mulțime de fani ai poker-ului obișnuiesc să organizeze partide de joc acasă, în special pentru amuzament. Aceste jocuri pot varia de la dueluri improvizate între membrii familiei după cină, până la evenimente săptămânale recurente care atrag mai mulți participanți.

Pokerul este în continuare jocul rege când vine vorba de jocuri de masă, motiv pentru care cărțile personalizate sunt un cadou pe cât de amuzant, pe atât de util.

Poți apela la site-urile specializate în imprimarea cărților de joc sau poți solicita o ofertă de preț unui copy center. Poți alege să realizezi un pachet de cărți cu chipurile găștii de prieteni sau ale membrilor familiei, sau poți merge pe o variantă amuzantă cu simboluri personalizate în funcție de pasiunile persoanei căreia îi dăruiești cadoul.

Oricare ar fi varianta pe care o alegi, nu uita că important este să găsești varianta potrivită pentru gusturile celui căruia îi dăruiești cadoul. Gestul este la fel de important ca darul în sine, iar dacă pui pasiune în alegerea cadoului, cu siguranță acesta va fi unul extrem de reușit.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate