fbpx

 
 
Scrie un comentariu

avantajele externalizarii procedurilor de calculare a salariilor si efectuare a pontajului 50

Salarizarea este un proces indispensabil în orice afacere, care presupune multe sarcini și atenție la detalii mai ales la variabila cea mai importantă: pontaj, variabilă care poate influența major procesul de calcul salariu net și corectitudinea acestuia. Însă există experți în domeniu care stăpânesc foarte bine toate reglementările legislative actuale și chiar lucrează cu pasiune în domeniul payroll.

Așa au luat naștere companiile care furnizează astfel de servicii care se adresează atât companiilor de dimensiuni mari și corporații, cât și afacerilor mici și mijlocii. Dar care sunt avantajele pe care le aduce colaborarea cu o companie care gestionează toată procedura de salarizare?

Câștigi timp

Procesul de efectuare a fiecărui calcul salariu net este destul de solicitant, presupune o atenție la detalii, păstrarea unui pontaj corect și respectarea reglementărilor legislative. Poate părea un proces relativ simplu mai ales pentru afacerile cu un număr mic de angajați, însă în realitate consumă foarte mult timp. Pune în seama companiilor care furnizează astfel de servicii și câștigă timp pentru a te concentra spre dezvoltarea afacerii.

Economisești resurse financiare

În special companiile mari care gestionează mulți angajați au nevoie de un departament dedicat pentru HR și payroll, specialiști care cunosc foarte bine procedurile, precum programe software dedicate pentru pontaj și calcul salariu net. Ceea ce înseamnă multe costuri. Prin externalizarea acestor procese lași în seama experților aceste sarcini, iar costul este mai redus.

Elimini riscul apariției erorilor

Persoanele dedicate care lucrează la un nivel profesionist au grijă la fiecare detaliu. De aceea, atât pontarea, cât și calcularea salariilor se va realiza corect. Mai mult, companiile de outsourcing utilizează adesea cele mai performante softuri care automatizează calculele pe baza legislației în vigoare și a unor algoritmi de calcul preciși. Erorile umane sunt astfel eliminate.

Securizarea datelor este garantată

Prelucrarea salarizării este o operațiune complexă și potențial riscantă. Majoritatea serviciilor de salarizare au tehnologii care pot identifica și avertiza clienții cu privire la diferite tipuri de fraudă a salarizării. În plus, soluțiile de calculare a salariilor și gestionarea pontajului sunt securizate corespunzător, astfel că datele salariale sunt confidențiale. În plus față de copiile de rezervă redundante și locațiile multiple ale serverelor, un furnizor de salarizare de calitate investește în sisteme de ultimă generație pentru stocarea și protejarea datelor, pur și simplu pentru că face parte din serviciul oferit clienților.

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate