fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Inteligenta jocului in fotbal

Inteligenţa jocului de fotbal este măsurată prin capacitatea jucătorilor de a lua decizii pe teren într-un timp foarte scurt. Un fotbalist inteligent menţine jocul cât mai curat posibil, minimizând pierderile de energie şi maximizând totodată rezultatele. În esenţă, inteligenţa jocului implică un joc mai eficient, nu mai complex, iar pariorii acordă atenție echipelor care obțin rezultate bazate pe o tactică solidă și pe jucători smart.

Inteligenţa în joc devine astfel un subiect de maxim interes pentru pariuri sportive, iar dacă tocmai ai început să te documentezi despre echipele pe care merită să mizezi în cele mai importante competiții, recomandarea noastră este să urmărești cât mai multe meciuri și să observi următoarele detalii, în comportamentul jucătorilor pe teren.

Conştientizarea spaţială

Conştientizarea spaţială face referire la capacitatea jucătorului de a vedea spaţiul clar pe tot terenul şi de a îl folosi în avantajul său. Jucătorii sunt în primul rând conştienţi de spaţiul aflat în jurul lor. în funcţie de poziţia mângâi, de proprii coechipieri şi de adversari, mingea trebuie localizată rapid şi mutată corect. Jucătorii inteligenţi sunt mereu conştienţi de locul în care se află echipa lor şi de locul în care trebuie să fie în funcţie de poziţionarea celeilalte echipe. Jucătorii inteligenţi sunt conştienţi şi de geometria jocului şi ştiu cum să se poziţioneze pe ei şi pe ceilalţi pentru a crea oportunităţi de trecere uşoare. Conştientizarea spaţială este o abilitate complicată, care determină obţinerea succesului în fotbal.

Cunoştinţe tactice

Cunoştinţele tactice se referă la posibilitatea jucătorului de a înţelege perfect natura şi structura jocului. Formarea echipei influenţează mult tactică pe care aceasta o va utiliza pentru a câştiga. Sunt mai multe tipuri de strategii ce pot fi aplicate.

În timp ce conştientizarea spaţială ajută jucătorii inteligenţi să vadă imediat oportunităţile, cunoştinţele tactice ajută la capacitatea jucătorului de a anticipa oportunităţi viitoare, care pot să apară din fiecare mişcare. Acesta este motivul pentru care jucătorii care au cunoştinţe tactice sunt minunaţi când vine vorba despre menţinerea balonului în posesie şi nu doar aşteaptă momentul potrivit pentru a ataca, ci şi creează momentul potrivit pentru un atac.

Anticipând mişcările propriilor jucători şi ale adversarilor, jucătorii inteligenţi pot muta mingea peste teren, generând goluri în apărarea echipei adverse, până în momentul în care au suficient spaţiu pentru a ataca.

Inteligenţa tactică este esenţială pentru o performanţă bună în apărare şi poate fi chiar mai importantă de atât. În apărare jucătorii trebuie să evalueze constant terenul pentru a anticipa cu precizie mişcările viitoare ale adversarilor. Dacă anticipează corect, pot închide spaţiul adversarilor, pot preveni trecerea şi pot determina adversarii să facă o greşeală.

Urmărind aceste detalii vei înțelege cum câștigă echipele pe care pariaza cele mai multe persoane. După o perioadă de documentare minuțioasă, în care observi chiar și cele mai mici detalii, poți paria responsabil, dacă ai minim 18 ani, alegând o casă de pariuri autorizată, pe echipa care ți-a câștigat cel mai mult încrederea.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate