fbpx

 
 
Scrie un comentariu

poza articolul 3

Daca treci prin niste momente grele in viata ta cauzate de pierderea unei persoane apropiate este important de stiut cui sa soliciti sprijin. Organizarea unei inmormantari nu a fost si nici nu va fi vreodata o sarcina usoara, insa pentru servicii funerare in Bucuresti si Ilfov ne putem baza pe cei de la Casa Funerara Luca. Pe aceasta cale avem si ocazia de a afla mai multe despre pasii necesari, despre procedurile implicate si ne putem detasa de clipele dificile.

Putini stiu cum se organizeaza o ceremonie de inmormantare, insa nici nu este nevoie neaparat in conditiile in care cei de la Casa Funerara Luca se pot ocupa de toate detaliile in locul nostru. Serviciile oferite se adreseaza celor din Bucuresti, dar si in Ilfov, astfel ca acopera o zona foarte generoasa. In plus, acestea sunt non stop, ceea ce aduce flexibilitate maxima fiecarei familii. Nimeni nu are de unde sa stie cand urmeaza sa se confrunte cu o asemenea situatie, insa ceea ce conteaza este ca se pot gasi solutii cu usurinta, indiferent de ora. Totodata, echipa care lucreaza aici este foarte experimentata si capabila sa gaseasca cele mai bune solutii in toate contextele, indiferent de complexitate, motiv pentru care fiecare familie sa aiba mai putine griji.

Cu siguranta, nu sunt multe familii care cunosc faptul ca statul ofera un ajutor de inmormantare si cu atat mai putin stiu care sunt procedurile in acest sens. Totusi, birocratia poate pune bete in roate de multe ori, motiv pentru care Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar. Ajutorul de inmormantare poate acoperi integral, in anumite cazuri, costurile necesare ceremoniei si este bine venit pentru o multime de familii. 

Sunt propuse si diferite pachete funerare care au fost concepute in asa fel incat sa se potriveasca nevoilor tuturor familiilor. Costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, pentru ca nimeni sa nu fie nevoit sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar. Preturile incep de la 1250 de lei si pot ajunge pana la 8000 de lei pentru pachetele cele mai complexe, dar, bineinteles, sunt disponibile si multe variante de mijloc. Totodata, fiecare dintre acestea se pot personaliza pana la cele mai mici detalii. Chiar si atunci cand vorbim despre pachetele cele mai accesibile din punct de vedere financiar, acestea sunt complete si cuprind tot ce este necesar in cazul unei ceremonii de inmormantare. Se restituie familiei pana la 1750 de lei din ajutorul de inmormantare oferit de stat, ceea ce presupune ca de multe ori se acopera integral costurile evenimentului. 

Toate pachetele cuprind sicriul complet echipat, crucea din lemn inscriptionata, lenjeria pentru sicriu, setul de orare (orarul cel mic si orarul mare). Doctorul constata decesul si se ocupa de imbalsamare, iar mai apoi elibereaza certificatele necesare. Urmeaza toaletarea decedatului si cosmetizarea sa, ceea ce include si spalatul si imbracatul. Decedatul se preia de la domiciliu, se ofera acces la frigider intre 12 si 24 de ore si se asaza in sicriu. 

Casa Funerara Luca ne ajuta si cu pregatirea documentatiei in vederea obtinerii mai multor acte necesare ceremoniei, de la certificatul de deces, pana la adeverinta de injumare si autorizatiile de depunere la capela si transport. Pachetele includ si transportul funerar si depunerea la biserica sau cimitir, alaturi de platouri cu coliva, sticle cu vin si ulei, prescuri, pachete alimentare si coroana din flori naturale. Nu lipsesc nici prosoapele, batistele cu lumanari, doliu pentru piept si usa, si nici toiagul, astfel ca oricine apeleaza aici va avea parte de conditiile ideale. Pentru servicii funerare in Bucuresti si Ilfov care sa fie complete de acum inainte stii pe cine te poti baza!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate