fbpx

 
 
Scrie un comentariu

disciplina pariat

Dacă vrei să realizezi ceva important, de cele mai multe ori, ai nevoie de  o disciplină puternică. A deveni un jucător de cazino mai bun nu este diferit. Cu cât nivelul de disciplină este mai ridicat, cu atât jocul tău va fi mai bun.

Fie că este vorba de poker online sau de sloturi celebre precum Burning Hot, ca jucător este important să ai mentalitatea potrivită. Mai exact, este important să nu renunți niciodată. Atunci când renunți, cazinoul câștigă jocul.

În jocurile de noroc, chiar și atunci când există o anumită abilitate implicată, rezultatul este întotdeauna necunoscut și incertitudinea a ceea ce se va întâmpla este cea care face jocul atât de interesant.

Cu toate că nu există nicio strategie care să garanteze un câștig permanent, există câteva lucruri pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți foarte mult șansele de a câștiga într-un cazino online. Iar disciplina ocupă un loc fruntaș în lista de lucruri care te pot ajuta.

În cele ce urmează, îți vom explica de ce autodisciplina este atât de importantă și de ce va avea impact asupra rezultatelor tale. De asemenea, îți vom oferi câteva sfaturi cu privire la modul în care îți poți menține disciplina pe termen lung.

Autodisciplina și strategia în jocuri de cazino

autodisciplina

Există câteva metode pe care jucătorii le folosesc pentru a încerca să își maximizeze șansele de câștig. Mulți jucători petrec o cantitate uriașă de timp și efort pentru a studia strategiile, de exemplu.

Acest lucru poate fi cu siguranță benefic în unele jocuri, deoarece utilizarea strategiei corecte influențează în mod direct șansele de a câștiga. Strategia corectă va întoarce șansele în favoarea ta.

Pentru ca utilizarea oricărei strategii să merite, trebuie să o păstrezi pe termen lung, iar pentru asta ai nevoie de cultivarea disciplinei. Sigur, poți să te distrezi din plin jucând într-un cazinou și să alegi să te lași în voia sorții. Dar dacă scopul tău este să creezi cele mai bune șanse de câștig, atunci este vital să ai disciplina de a adera la strategia corectă.

Disciplina și pariurile

disciplina si pariurile

Disciplina este, de asemenea, esențială atunci când decizi să-ți încerci norocul la pariurile sportive. Mai mult, există anumite sisteme de pariuri pe care este nevoie să le urmezi fără abatere pentru a-ți maximiza șansele. Majoritatea acestor sisteme se încadrează în una din cele două categorii: progresie pozitivă sau progresie negativă.

Sistemele de progresie pozitivă implică creșterea mizei atunci când câștigi, iar sistemele de progresie negativă implică creșterea mizei atunci când pierzi.  

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ai în vedere despre aceste sisteme de pariuri este că ele nu te vor ajuta să depășești avantajul casei. În ceea ce privește șansele generale de a câștiga, ele au în esență un efect zero. 

Cu toate acestea, nu credem că este ceva în neregulă cu utilizarea sistemelor de pariuri în general. Acestea pot fi foarte distractive, iar unele dintre ele te pot ajuta să câștigi sume importante.

Tocmai de aceea, autodisciplina este atât de importantă atunci când se utilizează sisteme de pariuri. Regula este similară cu utilizarea unei strategii de joc: dacă urmează să utilizezi un sistem de pariuri, atunci trebuie să îl respecți pe termen lung.

În mod ideal, este necesar să îți impui o limită la suma maximă pe care o vei paria și să respecți aceasta limită; în caz contrar, ai putea pierde o grămadă de bani.

Autodisciplina și gestionarea banilor

În ceea ce privește gestionarea banilor, autodisciplina este super-puterea care te va face să te oprești din joc atunci când este cazul. Obiectivul tău ar trebui să fie în cele din urmă să îți maximizezi câștigurile atunci când lucrurile merg bine și să îți micșorezi pierderile atunci când merg prost. Pentru a face acest lucru în mod eficient, trebuie să vă gestionați corect finanțele.

Mulți jucători au tendința de a-și crește miza atunci când pierd în speranța că norocul lor se va schimba în cele din urmă și își vor câștiga înapoi pierderile. Aceasta este o greșeală uriașă.

Urmărirea pierderilor este probabil cea mai gravă greșeală pe care o poți face atunci când vine vorba de jocuri de noroc. Nu există nicio modalitate de a spune când o serie de pierderi se va încheia, iar ghinionul tău ar putea continua până în punctul în care vei ajunge să pierzi totul.

E adevărat, s-ar putea să reușești să-ți recuperezi pierderile în anumite ocazii, dar este aproape sigur că la un moment dat se va ajunge la un dezastru.

Acest scenariu sumbru poate fi ușor evitat dacă ai disciplina de a practica un bun management al fondurilor, deși recunoaștem că aceasta poate fi uneori o provocare.

Când lucrurile merg bine, este un răspuns firesc să simți că nu poți pierde și să continui să pariezi din ce în ce mai mult. La fel, atunci când lucrurile merg prost, poate fi foarte tentant să pariezi mai mult pentru a vă recupera pierderile. Cu toate acestea, trebuie să eviți să-ți pierzi controlul.

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să îți stabilești câteva reguli, astfel încât să ai îndrumări adecvate de urmat. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să decizi câți bani îți permiți să aloci jocurilor de noroc.

Nu există reguli dificile referitoare l cum să îți gestionați bani, în afară de a avea în vedere că niciodată nu trebuie să încerci să-ți recuperezi pierderile. Într-adevăr, ar fi util să ai un fel de sistem pentru a împiedica să faci asta.

O modalitate bună este să stabilești o sumă maximă pe care ești pregătit să o pierzi într-o singură sesiune și, de asemenea, să stabilești o limită pentru ce procent din buget poți miza la un singur pariu. Acest lucru te va asigura că este puțin probabil să pierzi prea mulți bani dacă ai o perioadă de ghinion.

De asemenea, ar trebui să setezi un fel de țintă pentru câștig și apoi să te oprești dacă reușești să câștigi suma respectivă. În acest fel, nu vei ajunge să dai toate câștigurile înapoi cazinoului.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate