fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

fortuna pariuri

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Fortuna este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri atât online cât și stradal. Aceasta este, totodată, cea mai mare agenție de pariuri la nivel European care activează și pe piața din România începând cu anul 2015. Fortuna beneficiază atât de pariuri sportive cât și de jocuri de tip cazino și oferă posibilitatea clienților săi de a juca atât de pe un calculator cât și de pe mobil. 

Suport prin chat live

În primul rând, Fortuna se clasează în topul agențiilor de pariuri din România prin seriozitatea de care dau dovadă față de serviciile și clienții lor. Nu vei avea probleme ca și client atunci când alegi Fortuna pariuri dacă nu încerci să profiți de bonusurile lor sau dacă nu există o eroare tehnica, ceea ce se întâmplă foarte rar. De asemenea, Fortuna oferă clienților suport prin chatul live între orele 10 și 22, prin intermediul telefonului sau prin email. 

Limite mici la depunere

Un alt aspect important este dat de limitele mici pe care Fortuna le are la depunere. Probabil știi că unele agenții de pariuri au o limită la depunere de 50 RON sau chiar mai mult. La Fortuna limita de depunere online în balanța contului este de numai 25 RON, iar dacă alegi să depui banii la agențiile stradale, atunci limita este de numai 10 RON. 

Variante de depunere a banilor

Un atu al Fortuna este dat de variantele de depunere a banilor în contul online. Majoritatea agențiilor de pariuri acceptă doar plata online folosind un card bancar sau un portofel electronic, iar retragerile se fac tot către contul bancar sau portofelul electronic. În schimb, pe lângă aceste variante, Fortuna oferă clienților săi posibilitatea de a depune sau retrage bani direct în agențiile stradale. Pe lângă faptul că nu ești condiționat de folosirea unui card bancar, nici nu mai trebuie să aștepți timpul de 2-3 până când banii ajung în contul tău atunci când retragi. Tot ce trebuie să faci este să selectezi agenția de unde vrei să ridici banii și să mergi cu codul pe care îl vei primi în agenția respectivă pentru a primi pe loc banii retrași. 

Oferta Fortuna în ceea ce privește pariurile sportive este foarte bogată și include numeroase sporturi, evenimente sportive importante și o gamă largă de tipuri de pariuri. Oferta se întinde de la meciuri din liga a 4a la fotbal din Suedia până la evenimente de MMA sau pariuri pe emisiuni de divertisment și politice. 

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate