fbpx

 
 
Scrie un comentariu

121059384 1172973250152535 3194957595265720693 n

Dacă autoritățile s-au hotărât să deschidă un birou de înmatriculări la Câmpia Turzii și să vă scutească astfel de drumuri, timp pierdut, bani pentru împuterniciri notariale, comisioane, etc., TALOȘ INSURANCE CONSULTING SRL Câmpia Turzii s-a gândit să vină în întâmpinarea dumneavoastră și să vă scutească și de cheltuielile cu întocmirea documentației (dosarului) de vânzare - cumpărare autovehicule, înmatriculare și radiere autovehicule, înmatriculare provizorie (numere roșii), dosar preschimbare permis de conducere auto și orice altă documentație pentru alte operațiuni efectuate la DRPCIV (programare on line la DRPCIV, preschimbare permis conducere auto și RAR). Într-un cuvânt vă întocmim toate aceste documentații (dosare) GRATIS.

Pe langă aceasta clienții noștri primesc tot GRATIS copertă pentru certificatul de înmatriculare, mapă pentru păstrarea documentelor vehiculului și un odorizant auto.

Tot noi vă încheiem asigurarea RCA în vederea înmatriculării pe o luna sau multiplu de o luna până la 12 luni la cel mai mic preț al momentului în funcție de opțiunea clientului. Unde este cazul după înmatriculare validăm Cartea verde și înscriem numărul de înmatriculare pe asigurarea RCA pentru a fi valabilă și în afara țării. În cazul vânzării vehiculului vă întocmim și trimitem GRATIS documentația pentru recuperarea contravalorii asigurării RCA pentru lunile întregi rămase de la vânzare până la expirarea asigurării RCA. Asigurările RCA se pot plăti numerar, cu OP, cu orice card bancar, BT Pay. Cu cardul bancar STAR Forte de la Banca Transilvania asigurările se pot plăti în 4 rate fără dobândă sau cu reducere de 3% în puncte STAR BT (1 pct.= 1 leu) sau poți plăti cu punctele acumulate anterior.

Tot de la noi puteți cumpăra ROVINIETA la preț oficial tipărită pe hartie A4 cu imprimantă laser (nu dispare scrisul). Rovinieta se plătește numai cu numerar sau cu transfer cu BT Pay pentru persoanele fizice.

Asigurările RCA și Rovinietele cumpărate de la noi beneficiază GRATIS de alertă telefonică de expirare înainte cu șapte zile calendaristice de a expira. Asigurările RCA și Rovinietele se pot reînnoi cu maxim 30 zile înainte de expirare și se încheie cu data expirării. De asemenea în caz de pierdere a asigurării RCA sau a Rovinietei eliberăm GRATIS duplicate.

Sediul nostru este în Câmpia Turzii, str. Andrei Mureșanu, nr. 12 (vis-a-vis de hotel Tiver), tel. 0744 428 599, program birou L-V 9-18. Program asigurări NON STOP, tel. 0744 428 599.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate