m install
petlinii
nello construct

Afla AICI care sunt cele mai populare piese de mobilier si obiecte decorative in randul locuitorilor din Turda!

floris

Toata lumea isi doreste o locuinta confortabila, primitoare, care sa satisfaca nevoile celor care locuiesc in ea si care sa aiba incaperi cat mai cool si moderne, dar dotate cu tot ceea ce este necesar.

Daca locuitorii Bucurestiului prefera piesele de mobilier si decoratiunile cu aspect cat mai nonconformist, cu forme abstracte si culori iesite din comun, iar cele din Brasov se indreapta de cele mai multe ori spre cele rustice, cei din Turda au cu totul alte preferinte.

Iata care sunt cele mai apreciate elemente de design interior de catre locuitorii din Turda:

  • Vaze supradimensionate

Nimic nu este mai modern si mai cool decat vazele de dimensiuni mari, care pot fi asezate pe podea, in living sau in dormitoare. Acestea pot fi realizate atat din sticla, cat si din ceramica sau din lemn. Sunt extrem de frumoase si dau un aer aparte incaperilor in care sunt amplasate. Pentru un plus de stil si eleganta, este indicat sa pui in ele flori naturale sau unele artificiale, cu design inedit.

  • Covor tesut

Covoarele tesute cu diferite fire colorate sunt foarte la moda in ziua de astazi. Acestea sunt puse de regula in bucatarii, pe holuri sau pe balcoane, acolo unde atmosfera este una destinsa, perfecta pentru momentele de relaxare alaturi de familie. Se potrivesc de minune stilului minimalist si celui industrial, care, in prezent, sunt in topul preferintelor proprietarilor cand vine vorba despre design interior.

  • Masa de toaleta

Mesele de toaleta sunt extrem de rafinate si de elegante si ofera dormitorului sau baii un aspect extrem de chic. Acestea sunt concepute in mod special pentru reprezentantele sexului feminin, care adora sa petreaca ore in sir in fata oglinzii aranjandu-se. Totusi, nici barbatii nu refuza o astfel de piesa de mobilier, deoarece este deosebita si foarte utila.

  • Corpuri de iluminat atipice

Cand vine vorba despre sistemele de iluminat, locuitorii din Turda prefera un candelabru sau o lustra cu o forma cat mai originala. Acestia prefera corpurile atipice, cu design iesit din comun, care le reflecta de altfel personalitatea. De cele mai multe ori, astfel de surse de lumina se regasesc in living-uri, dormitoare sau chiar in bucatarii.

  • Balansoare de interior

A devenit un trend sa detii un balansoar de interior, agatat de tavanul living-ului sau pe balcon. Locuitorii din Turda au observat aceasta noua tendinta, fapt pentru care astfel de produse au inceput sa fie apreciate din ce in ce mai mult. Balansoarul este extrem de chic si este ideal pentru momentele in care vrei sa te relaxezi.

  • Ghirlande ornamentale

Ghirlandele cu lumini ornamentale pot fi amplasate atat pe pervazul sau tavanul balconului, cat si in dormitor, deasupra patului, astfel incat sa se creeze o atmosfera cat mai relaxanta si intima. Aceste elemente decorative sunt menite sa aduca un plus de stil in locuinte, fapt pentru care sunt alese de un numar din ce in ce mai mare de oameni.

Asadar, daca trebuie sa mergi la o nunta in Turda sau la o petrecere de casa noua si vrei sa faci un cadou deosebit, orienteaza-te spre cu totul alte produse, deoarece acestea cu siguranta se regasesc in caminul prietenilor tai din acest oras.

Sursa foto: Unsplash.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: