fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

apartament confort

Casa în care locuiești trebuie să fie spațiul tău preferat din lume, locul unde să te simți mereu relaxat și confortabil. Ca să obții acest lucru, îți poți amenaja apartamentul în funcție de propriile nevoi, însă există mai mulți factori care contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și confortabile.  

Iată TOT ce trebuie să faci pentru ca locuința ta să fie cel mai minunat și primitor spațiu din lume:

  1. Asigură-te că apartamentul tău este călduros!

Dacă nu ai căldură în casă și tremuri mereu de frig, îți va fi foarte dificil să ai o stare generală bună și să te simți confortabil în propria locuință. Nu poți urmări relaxat un film pe Netflix dacă picioarele tale sunt înghețate și nu poți dormi liniștit dacă trebuie mereu să pui pe tine foarte multe straturi de haine și pilote. Prin urmare, primul lucru pe care trebuie să-l rezolvi în apartamentul tău este încălzirea termică. În acest caz, una dintre cele mai bune opțiuni este să-ți instalezi o centrală ARISTON care să te protejeze de frig chiar și în cele mai răcoroase zile din an.

  1. Nu aglomera prea multe lucruri în casă!

Pentru a te simți bine în locuința ta ai nevoie de spațiu, așadar este bine să nu cumperi prea multă mobilă inutilă. Gândește-te care sunt piesele absolut necesare și nu acoperi fiecare colțișor și perete cu obiecte. Într-o locuință prea aglomerată este posibil să te simți copleșit, tensionat, în schimb, un design minimalist îți poate crea o stare generală mai bună.

  1. Personalizează piesele de mobilier și creează o atmosferă unică!

Este important să-ți pui amprenta în locuința ta, așadar obiectele din casă trebuie să fie în concordanță cu stilul și personalitatea ta. Fie că pictezi o comodă, un perete sau îți construiești singur un raft, este esențial să ai lucruri făcute de mâna ta deoarece acestea adaugă caracter și unicitate casei tale, transformând-o într-un adevărat cămin.

  1. Înfrumusețează-ți casa cu plante și flori naturale!

Florile și plantele naturale sunt renumite pentru impactul pozitiv pe care-l au asupra stării sufletești a unei persoane. Ele au capacitatea de a reduce stresul și a stimula buna-dispoziție, așadar este absolut necesar să-ți împrospătezi spațiul de locuit cu multă verdeață. Chiar dacă nu știi să ai grijă de ele, există o mulțime de plante de apartament care nu au nevoie de foarte multă atenție sau lumină.

  1. Înconjoară-te de oameni dragi!

Lasă-ți ușa mereu deschisă prietenilor, invitându-i la o cină gătită de tine sau la o seară de cinema. Studiile au arătat că relațiile sănătoase sunt cele care ne mențin fericiți, așadar încearcă să fii întotdeauna înconjurat de oameni dragi, mai ales în propriul tău cămin. Renunță la persoanele toxice din viața ta pentru că ele îți fac mult rău, iar acest lucru este valabil inclusiv pentru relația de cuplu. Indiferent cât de aspectuos este apartamentul tău, dacă relația de cuplu nu este satisfăcătoare, atmosfera în căminul tău nu va fi niciodată plăcută și primitoare.

Casa ta este locul în care te întorci mereu, oriunde te-ai afla, de aceea este important să te simți bine și confortabil. Ține cont de aceste sfaturi și vei avea cel mai primitor și mai frumos cămin din lume!

Sursa foto: Pixabay.com

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate