fbpx

Scrie un comentariu

poza coperta unika

Organizarea eficienta a timpului cu ajutorul agendelor

Indiferent de domeniul in care activam organizarea timpului este esentiala pentru a putea gestiona eficient toate activitatile aferente sarcinilor pe care le avem de indeplinit. Intr-o lume tot mai aglomerata si in care sarcinile sunt foarte multe este important sa fim constienti de cat este de important sa facem notitele necesare pentru a nu omite parte dintre sarcinile pe care le avem de indeplinit la locul de munca. Pentru acest lucru utilizarea agendelor este una dintre cele mai recomandate alegeri. In ciuda faptului ca astazi avem la indemana o multitudine de aplicatii si de variante digitale pentru a face notitele necesare pentru a pastra listele cu sarcini si activitati de indeplinit, o agenda pare a fi in continuare optiunea numarul 1.

Avantajele utilizarii agendelor

Exista studii care arata ca scrisul de mana contribuie la utilizarea mintii pentru aceasta activitate. Astfel, folosind scrisul de mana pentru a nota in agenda diferitele sarcini de indeplinit putem pastra mai bine in minte toate aceste sarcini si avem in vedere indeplinirea lor. Pe de alta parte, atunci cand notam in agende diferite activitati pe care le avem de indeplinit avem si satisfactia de a rezolva rand pe rand respectivele sarcini. Acest lucru ne aduce un sentiment de implinire si de reusita, contribuind la stima de sine cu privire la indeplinirea sarcinilor din cadrul organizatiilor in care ne desfasuram activitatea. Un alt avantaj al utilizarii agendelor pentru organizarea timpului se refera la riscul mai mic de a pierde notitele facute. Daca in cazul aplicatiilor digitale exista oricand riscul de a pierde informatiile sau notitele, in cazul agendelor pastrarea notitelor este mai sigura. In plus, foarte multe persoane au placerea de a avea o agenda in care sa isi noteze diferite observatii sau liste de facut.

Ce tip de agenda alegem?

Alegerea unei agende se face in general dupa doua criterii: utilitate si aspect. Criteriul utilitatii este reprezentat de cele mai multe ori de interiorul agendei: formatul, dimensiunile, este datata sau nu, o zi are alocata o pagina intreaga sau sunt doua zile pe o pagina, generozitatea zonei in care se pot face notitele corespunzatoare unei zile si alte asemenea repere, pe care fiecare dintre noi le considera importante. Al doilea criteriu in alegerea unei agende este aspectul, dar este un fel de a spune, pentru ca uneori aspectul este chiar primul criteriu – ne place sau nu ne place ? Agenda pe care o alegem trebuie sa indeplineasca asteptarile noastre: vrem sa fie sobra sau sa fie colorata ? vrem sa fie clasica sau vrem sa fie moderna ? vrem sa fie un obiect de necesitate si stricta utilitate, sau ii oferim un rol mai important, de gadget, de accesoriu ? Fiecare alege pentru sine agenda care i se potriveste.

Agende din piele pentru fiecare organizatie

Oferta de agende din piele include printre altele modele realizate din imitatie de piele si modele confectionate din piele naturala. In gama agendelor colectia 2021 din piele de tip PU clientii pot opta pentru modelul de Agenda Soft gri, Agenda 360 albastra sau agenda Como verde. De cealalta parte, in cazul agendelor din piele naturala putem aminti modelul Country sau modelul Mirror. In cazul modelelor de agende din piele naturala culorile sunt maro, gri sau negre. Fiecare dintre aceste modele de agende pot fi personalizate pentru fiecare organizatie in parte. Optiunile de personalizare sunt foarte diferite: timbru sec, folio, serigrafie, print UV sau eticheta rasina ori eticheta metalica. 

De asemenea, clientul poate opta pentru modele avand interiorul datat, nedatat, combi sau autodatat. In cazul in care se doreste ca agendele sa fie oferite sub forma de cadou partenerilor de afaceri sau diferitilor colaboratori se poate opta pentru ambalarea agendelor sub diferite forme astfel incat agenda sa transmita eleganta si prestanta. In conditiile in care iti doresti sa oferi angajatilor, partenerilor sau colaboratorilor agende de cea mai buna calitate, avand o estetica deosebita si prestanta, dar si care sunt foarte practice pentru organizarea activitatilor, oferta de agende de la Unika poate fi cea mai inspirata alegere.

De ce sa alegi agende 2021 de la UNIKA ?

  • Peste 40 de texturi si 100 culori
  • Design pe industrii – Concept nou UNIKA
  • Materiale de calitate Made in Italy

Pentru a avea o imagine completa asupra ofertei de agende din piele te invitam pe www.unika.com.ro pentru detalii suplimentare cu privire la fiecare model de agenda si pentru a solicita o oferta de pret.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate