fbpx

cristian lungu pmp

Banner NEMEȘ 29iulie

118726071 10164449994960727 6019019368562400079 n

Scrie un comentariu

transilvania impact prezentare 

TRANSILVANIA IMPACT IMPORT EXPORT  SRL, I&C TRANSILVANIA CONSTRUCTII SRL si ANCANDRA SRL sunt firme din acelasi grup care au ca obiect principal de activitate exploatarea de balast si agregate de balastiera si cariera ( sorturi si cribluri ) cu asigurarea la cerere a transportului acestora. O alta activitate de baza a grupului este producerea de beton, la cele mai inalte standarde de calitate, avand capacitatea logistica de a asigura transportul si turnarea cu utilajele si masinile din parcul propriu. 

Produsele pe care societatea le vinde sunt de stricta necesitate atat pentru ramura de constructii civile, constructii industriale cat si pentru populatie; statiile de sortare achizitionate ne permite sortarea balastului in 10 - 12 sortimente,  ceea ce mareste valoarea economica a materiei prime exploatate.

Societatea deține:

 • Statii de sortare in Mihai Viteazu si Campia Turzii
 • Cariere de balast in Badeni, Luncani, Gligoresti 
 • Cariera de nisip Plaiesti
 • Statii betoane in Turda si Campia Turzii
 • Cariera de piatra Ocolis

LUCRARI DE REFERINTA PENTRU TRANSILVANIA IMPACT!

Cele mai importante contracte pentru lucrari executate au fost: contractul cu Bechtel International, Sensul giratoriu la Depozitul Logistic Kaufland Turda, Depozit de materiale periculoase HCH - beneficiar Euroconstruct Bucuresti, drumuri urbane si comunale, lucrari de terasamente - Extindere Centrul Logistic Kaufland Turda, terasamente la Kaufland Oradea, realizare platforma Henkel Campia Turzii, dezvoltare imobiliara “RIVIERA LUXURY”, "RIVIERA PARK" - SOPORULUI, etc. 

MOTIVE PENTRU A NE AVEA PARTENER DE AFACERI

Pentru noi, resursa umana este cea mai importanta resursa si de aceea urmarim permanent ridicarea nivelului de pregatire in concordanta cu evolutia din fiecare domeniu de activitate. Pe langa aceasta, zacamintele din care exploatam materia prima la care se adauga dotarile tehnice ( instalatii de sortare, instalatii de beton, parc auto si de utilaje ) ne asigura un loc de frunte in zona in care suntem locati. Permanent suntem preocupati in crearea de parteneriate, atat cu clienti cat si cu furnizori, pentru a ne asigura o derulare optima a contractelor in care suntem angrenati.

Produsele noastre sunt certificate si permanent monitorizam asigurarea performantelor declarate in vederea satisfacerii la cele mai inalte standarde a solicitarilor clientilor nostrii; acestea pe langa avantajele mentionate mai jos:

 • locatie ideala pentru acoperirea unei arii cu o raza de 50 km;
 • existenta infrastructurii, atat de necesara in procesele de aprovizionare cu materiale si materii prime si livrare de produse finite;
 • existenta unei cladiri moderne cu spatii de birouri si sala de sedinta in care personalul din conducere isi poate desfasura activitatea;
 • posibilitatea de a livra betoane din locatia cea mai apropiata de client avand doua statii de betoane in Turda, str. Mihai Viteazu 45 si o statie in Campia Turzii, str. Viitorului nr.18
 • usurinta in asigurarea de sorturi avand in vedere amplasarea locatiilor respective la distante rezonabile ( 34 km de cariera Ocolis si 10 km de Mihai Viteazu, 12 km Capia Turzii).
 • Transilvania Impact a fost furnizoarea de betoane pentru construirea pistei de elicoptere realizata de U.M. 01969 in anul 2002, in locatia Luna.

TRANSILVANIA IMPACT – SERIOZITATE, PRODUSE DE CALITATE ȘI PROMPTITUDINE!

banner PSD Campia Turzii

Banner Tureni

Banner Ceanu Mare

Banner Sandulesti

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate