fbpx

Scrie un comentariu

reclama incredere

Încrederea este un factor care influențează multe aspecte ale vieții tale, având un impact major asupra stimei de sine. Activitățile pe care le desfășori pot avea de suferit dacă nu reușești să fii sigur pe tine, de aceea este recomandat să ții cont de acest detaliu, pentru a putea gestiona cât mai bine lucrurile. 

Deși nu este ceva fizic sau palpabil, încrederea poate fi sporită printr-o multitudine de tehnici pe care le poți pune în practică extrem de ușor. 

Iată 3 sfaturi esențiale pentru a avea mai multă încredere în tine!

1. Ai grijă la vestimentație!

Deși femeile sunt, în general, mai preocupate de vestimentația lor, acest capitol nu trebuie ignorat nici de către bărbați. De cele mai multe ori, încrederea și look-ul se află în strânsă legătură și se pot influența reciproc în mod pozitiv sau negativ. 

Așadar, fii atent la modul în care te îmbraci – fie că ești adeptul unui stil casual sau elegant, fie că îl preferi pe cel sport, este important să alegi ceea ce ți se potrivește și să creezi combinațiile care te avantajează. Încălțămintea este, de asemenea, un detaliu esențial, deoarece te poate face să te simți confortabil sau, dimpotrivă, incomod. Dacă nu îți plac pantofii eleganți, nu-i purta, pentru că disconfortul se va reflecta în atitudinea ta. Ești fan al încălțămintei sport? Comandă adidași pentru bărbați și găsește modelele care să se potrivească cu genul tău de vestimentație! 

2. Fii îngrijit!

Îngrijirea personală nu trebuie neglijată, fiindcă este un aspect esențial în ceea ce privește siguranța de sine. Încrederea se bazează, de cele mai multe ori, pe validările primite de la cei din jur, de aceea exteriorul este important în mare măsură. 

Întotdeauna un bărbat rafinat are grijă de aspectul său în cele mai mici detalii – păr, barbă, manichiură. Deși pot părea lucruri nesemnificative, vei vedea că acestea te vor schimba cu totul și îți vor da un aer special și stilat.

3. Atenție la comunicare!

Comunicarea este importantă în toate relațiile interumane, indiferent de context. Prin urmare, este bine să stăpânești această “artă”, pentru a te face înțeles și pentru a avea succes. Există o serie de trucuri pe care le poți aplica pentru a reuși acest lucru, însă, poți acorda o atenție specială acestui aspect în fiecare zi. 

Încearcă să fii clar în ceea ce comunici și să-ți urmărești obiectivele, fără a-i deranja pe ceilalți. Vei observa o schimbare majoră în ceea ce privește părerea pe care o ai despre tine – dacă vei deveni mai stăpân pe tine atunci când relaționezi cu ceilalți, te vei simți mult mai bine și în raport cu tine însuți. 

Așadar, sunt multe sfaturi pe care le poți urma pentru a câștiga un boost de încredere, atunci când ești nesigur. Încearcă să ieși din zona de confort și să testezi diferite tipuri de comportament, conduită și atitudine, care te vor scoate la liman cu siguranță. Pornește cu mult curaj pe acest drum și te vei bucura numai de beneficii!

Sursa foto: pixabay.com

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate