fbpx

turdanews vot

Scrie un comentariu

book of ra

Pandemia de coronavirus continuă să afecteze societatea la nivel global, iar unele industrii sunt mai afectate decât se anticipa. Casele de pariuri, spre exemplu, se așteptau la profituri semnificative în această perioadă, însă rezultatele sunt diametral opuse.

În condițiile în care sporturile sunt suspendate, pariorii își găsesc consolarea în sporturi electronice, poker sau sloturi gratuite în genul book-of-ra-free.com/ro/. Totuși, speranța există că într-un viitor nu foarte îndepărtat sporturile se vor relua la nivel global.

Marile competiții sportive au fost decalate

Cele mai importante evenimente sportive ale anului 2020 au fost și primele care au fost amânate. Partea bună este că organizatorii au avansat deja un calendar ce poate fi considerat drept rezonabil, raportat la cum evoluează lucrurile. Pe de altă parte, rămâne în continuare multă incertitudine în legătură cu multe dintre competiile anuale care au fost suspendate brust și fără un plan concret de reluare.

Japonezii au încercat să amâne până în ultimul moment vestea că Jocurile Olimpice vor fi decalate cu câteva luni. Noul termen este 23 Iulie care pare destul de puțin probabil totuși, având în vedere magnitudinea evenimentului. Competiția este considerată evenimentul sportiv al anului, însă dacă restricțiile de circulație nu sunt ridicate până atunci, există riscul unei prezențe mult sub așteptări.

Sporturile americane în pericol de anulare

De cealaltă parte a Atlanticului lucrurile stau și mai rău, iar iubitorii sporturilor sunt printre cei mai dezamăgiți. Sezonul de baseball nici nu a început, în contextul în care meciurile de pregătire au fost suspendate înainte de startul oficial. Aceast competiție are mari șanse să nu se mai reia deloc în acest an. O ideea a ligii este aceea de a muta toate echipele în Arizona și de a relansa competiția în iunie.

Fotbalul american pare a fi din nou marele câștigător, și de această data din motive diferite. Competiția s-a încheiat cu Super Bowl în februarie și turneul următor începe doar în septembrie, așadar e timp suficient pentru ca lucrurile să între în făgașul normal. Baschetul este undeva la mijloc, pentru că au rămas mai puțin de un sfert din meciuri de disputat și sunt șanse reale ca sezonul să se reia în timp util.

Sportul rege se pregătește de un sezon ratat

Fotbalul ținea de regulă capul de afiș în această perioadă a anului, însă 2020 a fost de-a dreptul brutal pentru jucători și fani. Champions League a fost suspendată cu 12 echipe încă în cursă și nu există un termen clar cu privire la momentul în care s-ar putea relua. Competițiile domestice sunt de asemenea blocate, cu excepția luminoasă a primei ligi din Belarus, care continuă fără probleme.

Pe plan internațional lucrurile stau și mai rău, în condițiile în care Euro 2020 s-a amânat cu un an. Probabil că pentru autoritățile din România această veste e neașteptat de bună, în contextul în care stadioanele nu erau gata oricum. Problemă este că în 2022 este programat Campionatul Mondial, așadar rămâne un singur an între cele două competiții importante.

Liga I este și ea suspendată și deși am intrat în playoff, nu există nici un motiv să ne așteptăm ca numele campioanei să fie dezvăluit în viitorul apropiat. Antrenamentele nu sunt posibile și există multe voci care sugerează că e nevoie de o perioadă de pregătire înaintea startului pentru a evită accidentările. Cel mai optimist scenariu este acela de a avea meciuri în prima divizie în iunie, dar foarte probabil fără spectatori.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate