fbpx

Icon Scrie un comentariu

cumperi masina second

Achizitia unei masini second hand este o optiune viabila pentru multi soferi, care doresc sa economiseasca sume considerabile de bani si care vor sa intre in posesia unui autovehicul de calitate. De aceea, targurile auto au succes si sunt mereu pline.

Daca doresti sa-ti achizitionezi o masina la mana a doua, este important sa iei in calcul cateva aspecte esentiale, pentru a avea garantia ca aceasta iti ofera atat confortul, cat si siguranta de care ai nevoie. Inainte de a lua o decizie, inspecteaza riguros automobilul si este indicat chiar sa faci un drum cu acesta, pentru a-i testa capacitatile.

Iata ce trebuie sa schimbi la o masina second hand dupa ce o cumperi:

Indiferent de cat de bine a fost intretinuta masina, anumite piese au ajuns, in mod inevitabil, la un anumit grad de uzura. Acestea sunt direct responsabile de siguranta tuturor pasagerilor si nu poti risca sa le folosesti, fara a avea garantia ca sunt in conditii optime de functionare. In plus, trebuie sa faci si schimbari care tin de functionalitatea motorului.

https://lh5.googleusercontent.com/zOHSbvjq_GRktGC9SkhYYNeH7gBIsm06_NnOjqqQ3iDXjktLLhkCPNPY-9CdIpL-HX0pTbfCOOcNNsc_go6qNFO3weIXTJy8dD044mKfls-zPeDbEsPXy0b7Vi3jod9fuM0uobhw

Anvelopele

Chiar daca gradul de uzura, de pe suprafata anvelopelor, este vizibil, este important sa le schimbi, deoarece, astfel, vei avea control total. Nu poti fi sigur de modul in care au fost intretinute si cat timp mai pot fi folosite. Prin urmare, achizitioneaza unele noi, de preferat de la un distribuitor cunoscut, precum Auto Soft, astfel incat sa ai garantia ca sunt produse de calitate si durabile. Pentru a-ti usura munca, iti poti lua, in acelasi timp, atat cauciucuri de iarna, cat si de vara, sincronizandu-le, in acest fel, ciclul de utilizare.

Placutele de frana

Sunt printre cele mai importante piese ale masinii si sunt esentiale pentru siguranta tuturor pasagerilor. De asemenea, acestea pot avea defectiuni despre care nu ai fost informat si pe care nu le poate sti nici vanzatorul, deoarece nu s-au manifestat. Cu toate acestea, ele pot sa apara in momente cheie, cum ar fi un drum la munte, pe care cel de la care cumperi sa nu-l fi facut si te pot pune in pericol. Gradul de uzura al acestora este usor de determinat printr-o simpla analiza vizuala, asa ca e important sa le studiezi inainte de a achizitiona automobilul, pentru a putea negocia pretul.

Uleiul

Uleiul se schimba in mod regulat, fie la fiecare 10.000 de kilometri parcursi, fie o data pe an. Chiar daca, in functie de acest aspect, poti calcula cat timp a trecut de la ultima revizie, nu vei avea garantia ca aceasta a fost facuta in ultimul an, inainte ca tu sa cumperi autoturismul. In plus, uleiul este esential pentru functionarea motorului, iar consumul excesiv sau necorespunzator poate provoca defectiuni ireparabile pentru autovehicul.

Prin urmare, oricata incredere ai in persoana care iti vinde un autovehicul second hand, trebuie sa faci aceste schimbari, astfel incat sa fii in siguranta pe sosea. Pentru acest lucru, este recomandat sa apelezi la o echipa profesionista, care iti ofera produse de calitate, dar si o manopera pe masura.

sursa foto: envato.com

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator