fbpx

Icon Scrie un comentariu

salvezi economii

Mulți dintre români sunt afectați de pandemia prin care țara trece, angajatorii fiind nevoiți să renunțe complet la personal sau să apeleze la șomajul tehnic. Cu toate acestea, indiferent dacă te afli sau nu într-o situație vulnerabilă la locul de muncă, este bine să ai o rezervă de bani care să-ți asigure bunăstarea cel puțin o perioadă. 

Iată cum poți salva economiile pe perioada crizei de coronavirus:

Economisește și cumpără inteligent

În primul rând, asigură-te că faci cumpărăturile strict necesare în timpul crizei și, de preferat, nu folosi bani cash, deoarece aceștia pot purta germeni. Nu achiziționa produse de care nu ai nevoie și planifică o listă pentru următoarele două săptămâni, rezistând tentației de a lua baxuri întregi de apă sau alte alimente.

Evită semipreparatele, care costă mai mult, iar în schimb optează pentru ingredientele cu care ai putea să gătești acel tip de mâncare. Cu cât reușești să improvizezi mai mult și să folosești resursele pe care le ai acasă (de exemplu, sucul de roșii pe care îl poți prepara, în schimbul conservelor de bulion), cu atât vei reuși să salvezi mai mulți bani. 

Vorbește cu proprietarul, apoi contactează un creditor! 

Dacă nu crezi că vei putea acoperi chiria în această lună, încearcă să discuți cu proprietarul tău. Bineînțeles, nu există nicio garanție că vei putea beneficia de o plată amânată, însă poți propune un aranjament în câteva rate. Dat fiind contextul curent, însă, este cel mai probabil să fie de acord să achiți atunci când situația ta financiară va reveni.

În cazul în care ai nevoie de bani urgent, cu un singur click chiar aici poți opta pentru un împrumut cu 0% dobândă, fără să ai nevoie de giranți sau de alte documente suplimentare. Suma solicitată îți va intra rapid în cont și vei putea să îți acoperi cheltuielile pentru această perioadă dificilă.

De asemenea, dacă nu mai obții venituri, poți contacta Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, deoarece această instituție beneficiază de un fond de urgență pe care îl alocă tuturor celor care au nevoie de asistență financiară. În funcție de situația ta, poți face o cerere pentru un anumit tip de indemnizație și, astfel, vei reuși să treci cu bine peste criză.

Dacă ai un credit ipotecar și nu crezi că poți achita rata pe luna curentă, contactează-ți operatorul, iar acesta va putea să-ți pună la dispoziție alternative de plată. 

Credit ONLINE în regim urgent

Restricțiile de circulație impuse nu îți vor permite să te deplasezi la instituțiile publice sau la bănci, iar această măsură de prevenire va mai dura o perioadă. Pentru confortul tău financiar, CreditFix îți pune la dispoziție un credit în regim urgent, pe care îl poți accesa online, cu buletinul, dacă ai un venit de minimum 500 lei lunar. Acesta se aprobă foarte rapid și vei putea să îl returnezi când dorești. 

Acestea fiind spuse, perioada de criză va avea efecte dramatice asupra economiei, iar siguranța și stabilitatea locului de muncă nu mai sunt certitudini. Măsurile economice, pe lângă cele de protecție a sănătății, sunt oportune și necesare. Ai grijă de tine și de situația ta financiară cu aceste metode de gestionare a banilor! 

Sursă foto: pinterest.com

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator