m install
petlinii
nello construct

Cum alegi cadoul perfect pentru o persoană pe care tocmai ai cunoscut-o?

floris

Cadoul perfect este deseori complicat de găsit chiar și pentru jumătatea ta, fiind mult mai dificil dacă este pentru cineva pe care nu cunoști foarte bine. Poate fi vorba despre orice persoană cu care nu ai interacționat foarte mult, precum o cunoștință recentă, o rudă mai îndepărtată sau un coleg nou de muncă.

Dacă te afli în situația în care tu ești responsabil pentru dar, fie pentru zi de naștere, fie pentru botez sau orice altă ocazie, trebuie să faci tot ce îți stă în putință să găsești ceva util, care va fi pe placul sărbătoritului.

Iată câteva sfaturi pentru alegerea cadoului ideal:

Încearcă să afli mai multe lucruri despre persoana respectivă

Trăim într-o eră în care avem acces la foarte multe informații doar prin intermediul telefonului. Astfel, poți afla ce lucruri îi plac persoanei căreia trebuie să îi faci cadou direct de pe rețelele de socializare.

Fii atent dacă pune poze cu cărți, produse de îngrijire sau dacă are anumite hobby-uri. Dacă îi cunoști prietenii mai bine, îi poți întreba ce preferințe are și ce i s-ar potrivi cel mai bine.

Oferă cadou o experiență

Darurile nu trebuie să fie mereu ceva fizic, pot fi și o experiență, precum o zi la spa, o ieșire la restaurant sau chiar opțiuni mai aventuroase, precum tras cu arma sau un zbor cu parapanta. Dacă pare genul de persoană pasionată de dezvoltare personală, optează pentru cursuri unde poate învăța o nouă limbă, să gătească și multe altele.

Dacă vrei să mergi la sigur, poți alege ceva mai general. Cine nu apreciază o masă gătită de un chef iscusit? 

Optează pentru un set cadou 

Cele mai clasice daruri sunt seturile pe care le găsești deja împachetate cu fundițe colorate. Acestea conțin lucruri utile și mai generale, pentru a fi pe placul oricărei persoane.

Dacă sărbătorita este femeie, te poți orienta spre cadouri care conțin produse de îngrijire. Un set poate conține măști, exfoliant, creme de hidratare, seruri și multe altele, ambalate într-un mod cât mai atractiv.

Oferă un gift card

Dacă nu ai reușit să îți dai seama ce cadou i-ar face plăcere persoanei respective, poți mereu opta pentru un gift card. Acesta va fi încărcat cu o anumită sumă, iar cel care îl primește îl poate folosi pentru orice își dorește din acel magazin.

Scapi astfel foarte ușor de frica că ai alege ceva nepotrivit. Poți cumpăra un astfel de card de la majoritatea magazinelor, de haine, de accesorii, de electronice și chiar și de mâncare sau naturiste.

Alegerea darului potrivit nu trebuie să fie complicată. În doar câteva minute poți afla de pe internet care sunt preferințele persoanei respective sau poți apela la un cadou general, pentru a mulțumi pe oricine.

Sursă foto: Shutterstock.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: