fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

masini de cusut

În domeniul croitoriei tehnologia a evoluat considerabil în ultimul timp, însă acest lucru nu ar trebui să ne mire absolut deloc. Acest domeniu este în plină dezvoltare, iar pretențiile referitoare la calitatea și estetica articolelor vestimentare sunt din ce în ce mai mari: fapt pentru care producătorii au fost împinși să dezvolte mașini de cusut, de brodat și de surfilat performante. 

Echipamentele tot mai avansate din punct de vedere tehnologic, deși presupun costuri mari pentru companiile producătoare, reprezintă pentru noi, clienții, investiții inteligente, menite să ne faciliteze cu mult munca și să ne ajute să obținem mai ușor succesul (satisfacția clienților noștri).

Ce mașini de cusut sunt populare în anul 2020?

Înainte de a recomanda câteva modele de mașini de cusut performante, credem că este important să menționăm faptul că acestea ne-au fost recomandate de către specialiștii Bro Rom. Am ales să cerem sfaturile acestora tocmai pentru experiența pe care o au în domeniu.

Așadar, înainte de a vă îndrepta către un model x, mai spunem un singur lucru: în acest an cu siguranță se va observa o creștere mare a cererii de mașini de cusut profesionale, îndeosebi pentru că tot mai mulți români au ales să-și urmeze pasiunea pentru croitorie și să deschide ateliere de creație, mai mici sau mai mari.

Acest lucru nu înseamnă că gama mașinilor de cusut industriale va fi trecută cu vederea. Dar, după cum prea bine știți, aceasta este destinată unei alte categorii, cea a fabricilor de confecții și textile, în care accentul se pune nu doar pe performanțele echipamentelor, ci și pe rezistență, volumul de articole pe care îl pot realiza etc. 

Mașini de cusut recomandate în funcție de experiență

Pentru a vă fi mai ușor, i-am rugat specialiștii Bro Rom să ne recomande câteva modele de mașini de cusut, profesionale și industriale, în funcție de nivelul de experiență al utilizatorului. Așadar:

Mașinile de cusut pentru începătorisunt modele simple, cu funcții și dotări de bază, care îi ajută pe utilizatori să se obișnuiască mai repede cu această meserie. Iată două modele de mașini de cusut ieftine, din gama profesională, recomandate de către specialiști: 

  • Brother RH127. Este unmodel simplu, pentru cei care vor să lucreze acasă obiecte simple sau decorative. Are27 de tipuri de cusături utilitare și decorative, un blat de lucru cu braț detașabil, o butonieră automată, iluminare LED, un buton de reglare și tensionare a firului de ață, un selector de cusătură și multe alte funcții de bază, dar utile începătorilor;
  • Brother KD144S Little Angel. Așa cum reiese și din denumire, această mașină dispune de dimensiuni și funcții friendly. Cu doar 14 operațiuni de coasere, pârghie pentru coasere inversă, butonieră automată în 4 pași și pedală de picior, acest model este perfect pentru cei mai tineri 

Mașinile de cusut pentru profesioniștisunt modele complexe, de dimensiuni mai mari (foarte mari în cazul mașinilor de cusut industriale), ce susțin un volum mare de muncă și oferă rezultate remarcabile. Iată două modele:

  • Brother S7100A-403/ PFL. Acest model de mașină de cusut profesionalăeste dotatcu servomotor încorporat DIRECT DRIVE. De asemenea, oferă cusătură rigidă, are panou de comandă digital și dispune, printre altele, de următoarele funcții: programarea numărului de pași de cusătură, tăiereaautomat de fir, tastă de corectură, reglarea de viteză pentru începutul coaserii În plus, asigură creșterea productivității grație vitezei de 5000 de împunsături pe minut;
  • Brother Innov-Is F460. Acest model de mașină de cusut face parte din revoluționara serie F (Fashion, Future, Factory) și dispune de un sistem transportor avansat, care conferă o finețe aparte cusăturilor, fiind ușor de utilizat chiar șiîn cazul materialelor dificile. Poate oferi, pe lângă cusăturile utilitare, și o mare varietate de cusături decorative sau personalizate. În plus, ecranul LCD intuitiv facilitează mult munca croitorilor, crescând astfel gradul de productivitate la nivelul atelierului.

Desigur, fie că dorești mașini de cusut industriale noi, la prețuri bune, sau mașini de cusut profesionale, mai ieftine, dar de înaltă calitate, tot Bro Rom poate fi punctul tău de plecare. Modelele anterior menționate se găsesc, desigur, în portofoliul companiei, alături de altele din aceeași gamă și de mașini de brodat și de surfilat care provin, de asemenea, de la branduri de top.

Produsele recomandate în prezentul articol sunt de la renumitul brand Brother, însă acest lucru nu înseamnă că alte modele nu pot fi la fel de bune. Intră pe brorom.ro, pe masinidecusut.ro sau pe cusutsibrodat.ro și descoperă toate produsele. În cazul în care nu știi totuși ce să alegi, nu ezita să contactezi echipa Bro Rom! 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate