fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

usa metalica

ușă metalică de exterior este foarte rezistentă și necesită, în general, o întreținere minimă, însă specialiștii spun că există și câteva lucruri pe care poți să le faci pentru a-i prelungi durata de viață. 

Așadar, pentru a te bucura cât mai mult timp de investiție, este recomandat să respecți câteva reguli simple. În cele ce urmează îți prezentăm, pe scurt, câteva sfaturi și reguli care ți-ar putea fi de folos și ție.

Curățarea corectă a ușilor de exterior metalice

Dacă am face un sondaj, cel mai probabil am descoperi că majoritatea persoanelor care dețin o ușă metalică de exterior nu o curăță corespunzător. De obicei sunt folosite substanțe abrazive și tot felul de produse de curățat pe bază de solvenți organici, care, spun specialiștii, pot fi nocivi pe termen mediu și lung. 

Experții mai spun că o astfel de ușă se curăță cel mai bine cu o cârpă moale și și umedă și, pe cât posibil, fără a folosi apă din abundență. Alte substanțe pe care ar fi bine să le eviți sunt cele pe bază de clor, precum și detergentul de vase.

Un alt aspect neglijat ține de curățarea accesoriilor metalice: balamalele, de exemplu, trebuie să fie gresate o dată la trei luni, cu ajutorul unor uleiuri speciale pe care le găsești în orice magazin specializat din comerț. 

Nu folosi niciodată scule sau ustensile metalice precum cuțit, cutter, bureți abrazivi sau bureți de sârmă pentru a curăța suprafața ușii! Acestea pot zgâria și deteriora, astfel, aspectul acesteia.

Așa cum menționam mai sus, cea mai bună modalitate de a curăța ușa este cu ajutorul unei cârpe înmuiate în apă. Ai mai putea folosi și un prosop, însă ai grijă să aibă o textură moale. Iar dacă murdăria este rezistentă, atunci va trebui să înmoi suprafețele respective cu apă, până când acestea vor putea fi curățate. Nu utiliza niciodată produse precum benzină cu plumb, etil, acetonă sau tetraclorură de carbon! Acestea vor distruge suprafața ușii dacă sunt folosite frecvent.

Un alt factor care poate afecta durata de viață și rezistența ușilor este și umiditatea. Din acest motiv, experții recomandă ca atunci când achiziționezi uși de exterior metalice să le cumperi raportându-te la caracteristicile funcționale ale fiecărui model în parte. Cu alte cuvinte, ține mereu cont de părerea și recomandările consultanților din magazin, care îți vor recomanda produse special gândite și concepute pentru aceste spații.

Dacă ții cont de sfaturile de mai sus, cu siguranță te vei bucura mult timp de ușa aleasă. În schimb, dacă nu ai știut ce înseamnă întreținerea corectă a unei uși metalice, iar modelul prezent nu mai este la fel de estetic ca la început, nu te învinovăți. Poți să-l înlocuiești cu unul nou, ales cu atenție desigur (în funcție de calitatea materiei prime și a feroneriei, precum și de estetică). 

Rom Decor – modele deosebite de uși de exterior metalice, la prețuri corecte

La Rom Decor găsești o gamă variată de modele de uși de exterior, considerate a fi printre cele mai rezistente și elegante de pe piață. Pe lângă asta, toate ușile de la Rom Decor asigură un grad ridicat de siguranță și sunt realizate din materiale de calitate, care le conferă produselor finite o estetică impecabilă.

În ceea ce privește prețurile, acestea sunt foarte avantajoase, în funcție de configurația aleasă și decaracteristicile de funcționalitate ale modelului ales.

De asemenea, toate produsele vin însoțite de accesorii de feronerie de înaltă calitate: vorbim aici, desigur, de sisteme de siguranță foarte performante, care răspund celor mai înalte standarde din domeniu. Intră pe rom-decor.ro și alege modelul care se potrivește cel mai bine locuinței tale!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate