fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

generator electric

Surse alternative de electricitate, generatoarele de curent sunt esențiale pentru buna funcționare a șantierelor de construcții, pentru derularea fără întreruperi a proiectelor de infrastructură, dar şi pentru desfășurarea activității în mod continuu în centre medicale, întreprinderi mici și mijlocii, hoteluri, restaurante, hale de producţie, centre de date, supermarketuri și multe alte domenii de activitate.

Achiziția unui grup electrogen performant, din cadrul unei firme renumite în domeniu, cum este, de exemplu, ENERGEN România, se poate dovedi cea mai profitabilă investiție, atât pentru utilizatorii casnici, cât mai ales pentru cei industriali. Ca sursă permanentă de electricitate, contribuția unui generator de curent electric nu trebuie deloc neglijată, mai ales atunci când utilizatorii sunt administratori de afaceri sau dețin hoteluri, restaurante sau cafenele.

Ce presupune lipsa unui generator de curent electric

Există ramuri de activitate în care lipsa generatorului nu provoacă pagube atât de mari. Însă, sunt și domenii în care întreruperea chiar și pentru câteva secunde a alimentării cu energie electrică poate provoca daune ireparabile. În această ultimă categorie putem include spitalele, centrele de recuperare medicală și chiar centrele de date și băncile.

În cazurile mai favorabile, sistarea activității din cauza opririi curentului electric presupune întârzieri și timpi morți, iar aceștia, la rândul lor, înseamnă probleme în ceea ce privește livrarea proiectelor la termenele stabilite, discuții neplăcute cu clienții și chiar pierderi financiare însemnate. Este clar că dispozitivul, fie el pe motorină, benzină sau gaz, este o soluție absolut necesară.

Acum că am stabilit cât de importantă este utilizarea acestui aparat, trebuie să știm și care sunt aspectele pe care trebuie să le aibă utilizatorii în vedere pentru achiziționarea celui mai bun model pentru nevoile proprii.

Achiziția unui generator electric: sfaturi și recomandări de la specialiști

Deoarece persoanele care lucrează în acest domeniu au experiența și informațiile necesare pentru a oferi sfaturi, cel mai înțelept lucru pe care îl pot face clienții este să le urmeze recomandările. Iată ce spun specialiștii cu privire la aspectele de avut în vedere pentru achiziția unui generator:

  • dacă avem în vedere folosirea dispozitivului în domeniul industrial, se recomandă optarea pentru un model cu pornire automată, căci acesta va sesiza imediat întreruperea alimentării cu energie electrică;
  • variantele pe motorină sunt mult mai convenabile atât din punct de vedere al consumului, cât și al costurilor și al siguranței în utilizare;
  • pentru că, în timpul funcțiunii, grupurile electrogene sunt foarte zgomotoase, ar fi de preferat să optăm pentru unele care dispun de carcasă realizată dintr-un material de calitate;
  • pentru o investiție calculată, se recomandă alegerea unei companii specializate, care va permite alegerea motorului și alternatorului de la brandul dorit.

Și pentru că tot am adus vorba despre companii de încredere, cu experiență în acest domeniu, o readucem în discuție pe cea menționată la începutul articolului: ENERGEN.

ENERGEN: generatoare de curent electric de înaltă calitate

Una dintre cele mai apreciate companii din domeniul producerii și comercializării de generatoare de curent, ENERGEN, se remarcă, în primul rând, prin gama deosebit de variată și bogată de astfel de produse, regăsită în întregime pehttps://www.energen.eu/. Ceea ce au apreciat în mod deosebit clienții firmei au fost calitatea ireproșabilă a produselor și durata lor extinsă de exploatare.

Un aspect care îi deosebește pe cei de la ENERGEN de restul companiilor din domeniu este reprezentat de posibilitatea de personalizarea a propriului grup electrogen, în sensul în care fiecare utilizator poate alege motorul (peste 7 tipuri diferite de motorizări) și alternatorul de la producătorul dorit.

Pe lângă toate acestea, serviciul de consiliere gratuită, oferit fiecărui utilizator în parte, este binevenit atât celor experimentați, cât mai ales celor care nu au experiența necesară în folosirea acestui dispozitiv. Așadar, dacă ești în căutarea unei surse permanente de curent electric, pe care să te poți baza o bună perioadă de timp, ai încredere în ENERGEN!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate