fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

videochat

Domeniul videochat-ului este unul controversat, motiv pentru care reprezentantele sexului frumos, care se interesează pentru prima dată de un job în această industrie, au anumite temeri sau mai degrabă curiozități.

Acestea spun că se așteaptă ca oagenție de videochat din București să le ofere, în primul rând, siguranță și sinceritate în ceea ce privește desfășurarea activității și, în  al doilea rând, înțelegere deplină, mai ales la început de drum.

Ce așteptări au modelele de la un studio de videochat?

Cu alte cuvinte, modelele începătoare caută un studio de videochat de încredere, format dintr-o echipă deschisă, primitoare, înțelegătoare, dar profesionistă și transparentă.

Pentru ele, partea financiară se află pe planul secund. Și pentru fetele cu experiență, care au mai lucrat în alte studiouri până acum, este important mediul de lucru, căci au nevoie de o schimbare și de o nouă etapă, care să le ajute să urce în cariera de modele de top. Cu alte cuvinte, ele caută o echipă care să le motiveze, să le insufle dorința de evoluție, de ascensiune și, în cele din urmă, de atingere a independenței și împlinirii mult dorite.

În București există o astfel de agenție, la adresa căreia modelele au numai cuvinte de laudă. WOW Agency este studioul care celebrează și încurajează colaboratoarele ambițioase să își creeze propriul drum spre succes, prin intuiție, fler, prezență, atitudine și încredere. Membrii echipei consideră că, la fel ca în orice alt domeniu, diferența dintre o viață monotonă și una de succes o fac ambiția, implicarea și abilitățile proprii. De altfel, această viziune este cea care le-a atras și motivat pe fete.

WOW Agency – misiune și valori

Îndrăzneala (de apreciat, am spune) de demontare a miturilor legate de acest domeniu, a percepțiilor negative ale publicului și a promisiunilor exagerate ale competiției este una dintre misiunile de bază ale agenției. Pornind la drum cu dorința de a dezvolta un business prosper, etic și mai ales legal, WOW Agency mizează pe parteneriatul cu modelele sale și pe o relație transparentă cu toți colaboratorii și angajații.

Astfel, toate informațiile ce pot fi făcute publice, de care aceștia ar putea avea nevoie, sunt afișate pe site-ulwww.wow-agency.ro, acolo unde și viitoarele modele vor găsi detaliile care le interesează pentru a aplica pentru un post în cadrul acestui studio de videochat.

De altfel, toate aspectele despre care am discutat sunt caracteristicile unui loc de muncă unde angajații vin cu drag în fiecare zi și unde se simt în siguranță. Acestea sunt premisele unui business cu o voce puternică și curajoasă, într-o industrie în care cerințele sunt tocmai opuse. Păstrând anonimă identitatea modelelor cu care lucrează, WOW Agency își dorește să schimbe în bine viziunea publicului asupra industriei și reușește să facă asta prin intermediul valorilor sale. Ambiția, curajul, corectitudinea și colaborarea sunt însușiri cu care se identifică atât cei din echipa acestei firme, cât și modelele partenere.

Având deviza „muncim împreună, câștigăm împreună!”, colaborarea dintre agenție și modele este întotdeauna reușită, aducând succesul dorit ambelor părți. Echipa de traineri le încurajează pe fete să devină pe zi ce trece mai bune, mai ambițioase și să scoată la iveală femeile seducătoare dinăuntrul lor. De asemenea, le îndeamnă să dea frâu liber imaginației și să-și folosească toate atuurile în timpul interacțiunilor virtuale cu clienții.

Toate acestea le vor ajuta să se regăsească în mijlocul unei experiențe cu adevărat WOW, din care nu doar că vor obține satisfacții financiare impresionante, dar vor avea ocazia să se descopere așa cum nu au mai făcut-o niciodată și să afle că au abilități pe care, poate, nu erau conștiente că le posedă.

Cum agenția mizează pe sinceritate și transparență necondiționate, anunțurile de angajare în videochat lansate de aceasta oferă toate informațiile de care aplicantele au nevoie pentru a lua o decizie.

În plus, doamnele și domnișoarele interesate sunt așteptate la interviu, pentru a se convinge că toate acestea sunt adevărate și pentru a-i cunoaște pe viitorii parteneri. De altfel, ele sunt sfătuite să nu se prezinte cu emoții, ci cu o motivație puternică și cu încrederea că acesta este locul care le va propulsa către cariera dorită, care le va asigura o încredere în sine imbatabilă și venitul necesar pentru a-și îndeplini cele mai arzătoare dorințe.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate