fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

spirulina

Una dintre substanțele absolut necesare organismului uman, din care acesta își extrage o cantitate importantă de antioxidanți, este clorofila, regăsită în plantele verzi. Deseori, din varii motive, oamenii refuză sau nu reușesc să consume plante verzi, astfel că nu își asigură necesarul de clorofilă.

Din fericire însă, există suplimente alimentare care pot completa aceste deficiențe. Este vorba desprespirulina ecologică și sora ei, Chlorella ecologică. În articolul de față ne vom axa însă pe primul supliment, discutând despre beneficiile aduse de o administrare regulată a acestuia.

Efectul clorofilei din componența spirulinei asupra organismului

Pentru a înțelege de ce este important să urmăm cure de detoxifiere sau întărire a sistemului imunitar cu spirulină, trebuie să vedem mai întâi care este rolul clorofilei în organism și ce beneficii oferă dacă este consumată regulat.

Clorofila este pigmentul verde fără de care nicio plantă nu ar putea trăi și care contribuie la realizarea procesului de fotosinteză. Cercetătorii au descoperit că aceasta are o structură similară cu cea a sângelui uman, motiv pentru care mai este numită și „sângele plantelor”.

Reprezentând o sursă extraordinară de antioxidanți, clorofila este de un real ajutor în curățarea tractului intestinal, în prevenirea unor afecțiuni grave cum ar fi cancerul, în eliminarea metalelor grele din organism și în oxigenarea creierului. Așadar, este un ingredient cu adevărat purificator, cu efect revigorant asupra întregului organism, motiv pentru care se spune că are capacitatea de a încetini procesul de îmbătrânire.

Consumul de spirulină naturală – beneficii pentru organism

Spirulina, pudră sau pastile, având un conținut bogat de clorofilă, asigură organismului toate beneficiile amintite mai sus, dar și multe altele în plus. Mai exact, pe lângă clorofilă, aceasta are o mulțime de alte componente nutritive, cum ar fi: proteine, lipide, glucide, un cocktail de vitamine (A, B, D, E, K), acid folic, minerale (cupru, fier, mangan, fier, zinc, seleniu) etc.

Toate aceste componente îi oferă suplimentului alimentar numeroase proprietăți, care ajută organismul atunci când acesta se află în momente dificile, prevenind în același timp manifestarea anumitor afecțiuni prin menținerea în echilibru a funcțiilor corpului.

Ca urmare, iată care sunt cele mai comune afecțiuni pe care spirulina ecologică le poate trata sau ameliora:

  • presiunea arterială mărită – conform unor studii ce au vizat atât bărbații, cât și femeile, se pare că, alături de o dietă echilibrată și de mișcare efectuată în mod regulat, poate regla nivelul presiunii arteriale;
  • nivelul prea mare de colesterol –studiile au arătat că și 8 grame din acest superaliment pe zi pot fi eficiente în scăderea nivelului de colesterol rău din organism, fapt ce duce la o minimizare a riscurilor de manifestare a bolilor cardiovasculare;
  • pierderile de memorie și performanțele cognitive scăzute –în urma cercetărilor realizate pe un număr de peste 500 de elevi de diferite vârste, s-a ajuns la concluzia că performanțele intelectuale ale acestora au crescut cu peste 10% în două luni, timp în care tinerii au consumat acest supliment alimentar în mod regulat, conform indicațiilor primite de la medici specialiști;
  • infecțiile și inflamațiile din organism –principalul ingredient al acestui aliment-minune, ficocianina, alături de clorofilă, elimină radicalii liberi, prevenind formarea și înmulțirea celulelor inflamatorii, iar astfel menținând organismul într-o stare perfectă de funcționare.

Descoperă spirulina ecologică Republica BIO!

Magazinul online Republica BIO comercializează spirulină pudră ecologică și spirulină ecologică sub formă de pastile, pentru ca aceasta să poată fi administrată cu ușurință tuturor (de obicei, copiii și vârstnicii sunt cei care au probleme în a înghiți pastile).

Unicitatea spirulinei regăsite în oferta Republica BIO este dată de caracterul ei de produs raw, vegan, neiradiat, care nu conține nici urmă de organisme modificate genetic, conservanți, coloranți sau aditivi artificiali. Siguranța consumului produselor marca Republica BIO este garantată de Organismele Certificatoare Europene de încredere, acest supliment alimentar putând fi administrat cu încredere adulților, copiilor și persoanelor în vârstă.

Accesează site-ul republicabio.ro, alege forma dorită și gramajul necesar și bucură-te din plin de beneficiile pe care consumul regulat al acesteia îl va aduce organismului tău!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate