fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Echipaj Tactic

Arhivatorul, Depozitul de Siguranță este printre primele firme din România care se deplasează la sediul Clientului și distruge rapid arhivele/documentele cu Echipajul Tactic de Distrugere Documente. Echipamentul profesionist, achiziționat la sfârșitul anului trecut, asigură o tocătură de hârtie cu o dimensiune mică, ceea ce asigură imposibilitatea reconstituirii documentelor.

„În primul rând cadrul legislativ actual și în special GDPR-ul impune atenție și seriozitate maximă în gestionarea datelor cu caracter personal, iar noi, cei din echipa Arhivatorul am considerat asta o oportunitate de afaceri în ceea ce privește distrugerea documentelor cu conținut sensibil, dar nu numai. Un al doilea aspect era asigurarea confidențialității maxime și a rapidității în cadrul procesului de distrugere, iar prin achiziționarea unității mobile ne putem deplasa oriunde în țară pentru a distruge documentele.” – punctează Florin Cuc, CEO Arhivatorul.

Tocătorul profesional distruge mai multe tipuri de suporturi, cum ar fi: documente cu elemente de prindere (agrafe, cleme metalice); documente binduite; CD, DVD, Blu-ray-uri, bandă magnetică; carduri și cartele de plastic, carduri cu CIP; hârtie, carton; registre financiar-contabile; documente arhivate; bibliorafturi pline cu tipizate financiar-contabile; planșe și hărți format A0 și role case de marcat. Nu distruge însă materialele din plastic moale de genul: plicuri din plastic pentru CD-uri si DVD-uri; respective foliile de protectie A4, ce trebuie îndepărtați manual din dosare.

„Înainte de distrugerea documentelor trebuie efectuată selecționarea și pregătirea unui proces-verbal cu documentele care doresc a fi distruse.” – atrage atenția Florin Cuc.

După distrugere deșeul de hârtie se predă la firma specializată în reciclare, Hamburger Recycling, iar din contravaloarea hârtiei reciclate se vor achiziționa și planta puieți. Arhivatorul emite un certificat de distrugere controlată pentru cantitatea de deșeu de hârtie rezultată în urma tocării documentelor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate