fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

3 Turdanews

Organizarea evenimentelor este despre oameni. Trebuie constant să ții legătura cu diferiți furnizori, să mergi la probe, să ceri oferte etc, și acest aspect poate să fie obositor sau greu pentru unii. Devreme ce nunta este pentru voi și oamenii dragi din viața voastră, e normal să fie implicați în acest proces a priori și ajutoare. Ele pot să vină în diverse forme, de la familie la colegi de birou sau străini de pe internet.

  • Soțul

Cel mai important ajutor și persoana care ar trebui să se implice la fel de mult ca tine este soțul tău (sau viitorul soț). Voi doi sunteți care trebuie să decidă cine, ce și cum în tot ceea ce ține de nuntă, de la data nunții, tematica, locația, invitațiile, tortul de nuntă, meniul sau Dj-ul. Într-un cuvânt TOT. Nu toți bărbații au timp sau doresc să se implice în organizarea nunții, însă cu o vorbă bună și alegerea momentului potrivit pot face minuni. 

  • Familia

Mama, tata și frații sunt implicați în organizarea nunții oricum așa că e mai bine să le delegați de la bun început task-urile lor. Printre ele enumerăm lista invitaților, data nunții sau locația nunții. Bineînțeles că fetele își vor lua mama la probarea rochiei de mireasă și poate la alte programări în funcție de preferințe și timp. Dacă au timp părinții voștri și vă înțeleg viziunea nu ezitați să le cereți ajutorul dacă aveți nevoie.

  • Prietenii apropiați

Pentru că oamenii sunt ființe sociale, știm că e greu să țineți nunta și detaliile secrete față de prieteni. Devreme ce aveți un partener și familie, nu este recomandat să vă angrenați și prietenii în organizarea nunții. Însă pentru cei care vă sunt a doua familie sunt câteva situații în care inputul lor poate fi de ajutor, cum ar fi alegerea tortului pentru nuntă, a rochiei de mireasă și implicit a costumului de mire sau a fotografului. Dacă aveți prieteni care deja s-au căsătorit sunteți norocoși să puteți învăța din greșelile și alegerile lor mai ales când trebuie să alegeți sala pentru nuntă.

  • Colegi de birou

Și devreme ce petrecem peste 8 ore pe zi la muncă, colegii apropiați vor fi și ei curioși să afle cum merge organizarea nunții. Dacă nu aveți relații apropiate cu ei nu este indicat să le cereți ajutorul, poate doar o opinie când trebuie să vă decideți la invitații, mărturii, flori, culori etc. Un mic sondaj la pauza de prânz vă poate ajuta cu o nouă perspectivă, mai ales dacă lucrați într-un mediu creativ.

  • Comunitatea

Mai există o categorie de ajutoare care fac parte din categoria virtuală, ei sunt comunitățile online, adică oamenii din grupurile de pe Facebook, forumuri, bloguri etc. Când aveți nelămuriri sau vreți testimoniale puteți oricand apela la prietenii virtuali de pe internet. Diversitatea lor și experiența pe care o au unii dintre ei poate să fie exact ceea ce aveți nevoie în acel moment. Căutați pe Youtube, Instagram sau Facebook și sigur veți găsi situații asemănătoare. Pentru cei care caută sfaturi și inspirație avem blogul Plan Me care este nișat exclusiv pe nunți.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate