fbpx

Scrie un comentariu

jolly

Când se ajunge la capitolul baie și aici facem referire la amenjarea ei, lucrurile se complică puțin. În primul rând pentru că sunt mulți dintre voi care nu au o idee clară în minte despre cum vor să arate baia. Puțini au o imagine clară a felului in care își doresc să-și amenajeze baia, dilemele fiind la ordinea zilei când vine vorba de această încăpere.

Întâi de toate, dacă ești nehotarât ai nevoie de multe opțiuni și oferte, și este foarte probabil să le găsești pe jollycluj.ro. Dacă arunci o privire acolo, vei putea observa că ai la dispoziție o mulțime de oportunități legate de amenjarea băii. Tot acolo, mai mult ca sigur, vei găși răspuns la eterna dilema “duș sau cadă?”. Ei bine în cazul în care nu ești adeptul băilor lungi, si vrei doar un duș rapid, ar trebui să optezi pentru o cabină duș.

Este important ca atunci când alegi cabina, să ai în vedere aspecte legate de spațiu în primul rând. Încearcă să fructifici la maxim spațiul pe care îl ai la dispoziție. Evită elementele voluminoase, dacă ai un spațiu restrâns. Până la urmă este vorba de vibe și de feng shui dacă vreți. Baia trebuie să fie un loc care să emane în primul rând relaxare.

Legat de cabina de duș, încearcă să o pui în acord cu celelalte elemente, iar mai apoi te poți apleca asupra dotărilor pe care le doreșți. Poți opta pentru o cabina cu hidromasaj, dacă ai un job stresant, și bineînțeles timp suficient pentru un duș prelungit. Dacă ești mereu pe fugă, cel mai bine ar fi să alegi o cabină de tip walk in, fără uși care să-ti stea în cale atunci când te grăbești.

Concentrează-te mereu pe vibe atunci când începi amenajarea băii, îți vei începe ziua acolo, așa că trebuie să te străduiești să-l transformi într-un loc plăcut. În final, nu uita să îți faci bugetul dinainte, pentru că vrem nu vrem, acesta e aspectul cel mai important, indiferent de ce achiziționăm.

(Acest articol a fost realizat de catre srd-media.ro)

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator