fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Banner NEMEȘ 29iulie

Scrie un comentariu

cadou casatoriti

Încă din perioada Evului Mediu, există o tradiție care este considerată aducătoarea de noroc: oferirea unui cadou de casă nouă. Pe atunci, când alegerile erau foarte limitate, iar superstițiile guvernau credința oamenilor, drept daruri erau oferite diverse merinde, precum sare, pâine, zahăr, miere și vin, toate acestea fiind asociate cu noțiunea de prosperitate și dorința de a avea belșug.

În zilele noastre, cadourile de casă nouă sunt mai variate și mult mai complexe. Acestea trebuie să fie cât mai folositoare pentru cei care le primesc, dar pot fi și amuzante, mai ales dacă sunt oferite între prieteni foarte buni. 

Iată care sunt cadourile de casă nouă ideale pentru un cuplu tânăr căsătorit:

1. Un city-break

Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care îl poți oferi prietenilor tăi este un sejur de două sau trei zile într-una dintre metropolele europene. Poate că, din cauza jobului, nu vor avea suficient timp pentru o lună de miere completă într-o țară exotică, dar un city-break va fi soluția perfectă, așa că te poți interesa din timp de astfel de oferte.

Ca și destinație poți alege capitala romantismului - Paris, sau, dacă nu dispui de un buget foarte mare, orașele istorice din România, precum Brașov sau Sibiu, sunt soluțiile ideale. Se vor bucura de momente unice împreună, vor face multe fotografii pentru a le posta pe rețelele de socializare și îți vor mulțumi mereu pentru acest cadou minunat.

2. Electrocasnice pentru bucătărie

Acestea sunt nelipsite din orice bucătărie. Altfel spus, electrocasnicele vor fi de foarte mare ajutor pentru sărbătoriți atunci atunci când vor pregăti de mâncare sau vor face curățenie în casă. Dacă vrei să faci un astfel de cadou, trebuie să ții cont de calitatea acestora, pentru a putea fi folosite pentru o perioada mai lungă de timp și să nu se strice imediat după cuplarea la sursa de energie electrică.

Un alt aspect important este să afli ce electrocasnice au deja în bucătărie și doar atunci să alegi dintr-o gama variată de produse, de la aspirator și mașină de spălat, până la robot de bucătărie sau cuptor cu microunde. Specialiștii recomandă un espressor de cafea pentru dimineți petrecute împreună, un storcător de fructe pentru sucuri proaspete, sau un cuptor electric de la Studiocasa, pentru pregătirea cinelor delicioase.

3. Obiecte personalizate

Cadourile personalizate au de fiecare dată o valoare simbolică, pentru că te vor face să-ți aduci aminte de persoanele dragi, te vor duce cu gândul în locurile unde ai trăit clipe frumoase și te vor face să visezi cu nostalgie la o anumită perioadă din viață. De aceea, obiectele simbolice sunt ideale pentru a fi oferite prietenilor apropiați, pe care îi cunoști foarte bine, pentru că și pentru ei vor semnifica același lucru. 

În funcție de personalitatea persoanei și de legătură dintre voi, poți dărui cadouri handmade sau obiecte tradiționale. De exemplu, poți realiza colaje de fotografii cu voi pe care să le incluzi într-un tablou. Originalitatea ta va fi apreciată, iar ei vor decora cu stil sufrageria. 

Indiferent ce cadou vei alege, este important ca acesta să fie dăruit din suflet. De asemenea, poți personaliza darul cu un bilet scris, în care să le mulțumești pentru timpul în care ți-au fost alături.

sursa foto: unsplash.com

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate