fbpx

 
 
Scrie un comentariu

safety broker

Acum la sfârșit de an și în prag de sărbători când ne facem bilanțul ca de obicei, Safety Broker Câmpia Turzii mulțumește celor 4134 clienți persoane fizice și 211 clienți persoane juridice care au apelat la serviciile noastre pentru încrederea acordată și le promitem că și în anul 2020 ne vom strădui să le oferim servicii de calitate pe masura așteptărilor lor.

Pe această cale le dorim tuturor un an 2020 în siguranță, plin de bucurii și împliniri și un călduros La mulți ani cu sănătate !!!

Avantajele colaborării cu Safety Broker

Apelând la Safety Broker vă asigurăm de faptul că reprezentăm întotdeauna interesul clientului şi de asemenea ne asumăm intermedierea întreg procesului de achiziţie a unei asigurări, oferindu-vă cele mai bune soluţii.

Iată doar cateva dintre avantajele colaborării cu Safety Broker:

1. Eficientizarea timpului

Pentru a obţine şi compara oferte de la cel puţin 10 asigurători, de exemplu, puteţi da un singur telefon la Safety Broker şi beneficiaţi gratuit de oferte de la consultanţii noştri, economisind astfel timpul pe care l-aţi fi consumat pentru 10 drumuri la 10 companii de asigurări.

De asemenea, beneficiaţi gratuit de consultanţă specializată din partea specialiştilor noştri pentru înţelegerea termenilor şi condiţiilor din ofertele de asigurare, astfel încât dumneavoastră să puteţi face o comparaţie corectă între acestea. Pentru că ofertele de asigurări sunt atât de variate încât, pentru acelaşi client şi acelaşi bun asigurat, diferenţele între cea mai mică şi cea mai mare prima de asigurare pot varia cu până la 300%.

În plus, nu veti mai avea grija scadentei ratelor si a expirarii poliţelor, pentru ca managerul dumneavoastră de cont vă va reaminti din timp aceste aspecte.

2. Recomadarea si identificare celei mai potrivite solutii pentru dumneavoastra

Spre deosebire de angajatul unei companii de asigurări care trebuie să vă convingă de faptul că produsul companiei din care face parte este cel mai bun, specialiştii Safety Broker reprezintă întotdeauna interesele asiguratului, oferindu-vă astfel cea mai bună soluţie de asigurare pentru nevoile dvs, selectată din cele mai avantajoase oferte ale tuturor companiilor de asigurări din România. Astfel, veţi putea beneficia de o asigurare adaptată nevoilor şi cerinţelor iminente, evitând în acest mod ofertele standardizate.

3. Asistenţă în cazul unei daune

Safety Broker vă pune la dispoziţie un call center dedicat dosarelor de daune şi vă oferă consiliere gratuită cu privire la procedură şi documentele necesare deschiderii acestora. Totodată, mai puteţi beneficia de recomandări cu privire la demersurile de soluţionare a acestora.

4. Gamă variată de oferte de asigurări şi servicii

Safety Broker deține capacitatea profesională şi legală de a intermedia toate tipurile de asigurări.

Astfel, cu un singur apel, atât clienţii de retail cât şi corporate au acces rapid la cea mai bună soluţie în materie de produse de asigurare (asigurări RCA, asigurări CASCO, asigurări de bunuri, asigurări de locuinţe, de viaţă, medicale), precum şi servicii post-vânzare.

5. Alte servicii

Clienţii Safety Broker mai pot beneficia de livrarea poliţelor la sediul acestora, inspecţii de risc la sediu sau domiciliu, precum şi de autoturism la schimb dacă autoturismul asigurat se află în reparaţie în service-urile partenere Safety Broker.

PRIVIM CU ÎNCREDERE SPRE VIITOR

Safety Broker de Asigurare este o companie de brokeraj în asigurări cu capital privat 100% românesc și cu o experiență în acest domeniu dobandită începând cu anul 2005.

Un nume de referinţă care a consolidat cu succes, timp de cinci  ani consecutiv, poziția de lider al pieței de brokeraj în asigurări. Clienții, partenerii, volumul de business intermediat precum și cota de piață de aproape 8% confirmă calitatea și profesionalismul serviciilor noastre. La nivel național am dezvoltat o rețea de peste 150 de birouri cu aproximativ 1000 de reprezentanți pregătiți să vă ofere cele mai bune și complexe soluții de asigurare.

Misiune: Să creștem prin inovație și excelență antreprenorială;

Viziune: Să ințelegem și să satisfacem cerințele clienților, oferindu-le servicii de asigurare adaptate nevoilor lor, obținute prin selectarea atentă a ofertelor din piață, prin verificarea minuțioasă a tuturor clauzelor și condițiilor contractuale;

ObiectiveSă investim permanent în oameni, creând noi tendințe, noi produse cobrand care să asigure punctual anumite riscuri contribuind astfel, împreună cu partenerii noștri, la creșterea gradului de asigurare din România, la dezvoltarea pieței și la siguranța clienților;

Valori: Devotamentul, responsabilitatea, integritatea și respectul, empatia și susținerea sunt VALORILE care ne definesc.

Ne pasa de siguranța dumneavoastră și de aceea facem totul cu simț de răspundere. Suntem ambițioși, fermi și consecvenți atunci când vine vorba de obiective. Suntem corecți, transparenți, ne onoram promisiunile și oferim respect înainte de a-l pretinde. Încurajăm ideile bune și promovăm inițiativele.

Câmpia Turzii, str. Andrei Mureșanu, nr.12, tel. 0744 428 599, manager  agenție Florin Liviu TALOȘ

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate