fbpx

 
 
Scrie un comentariu

restaurant gina

Restaurantul Gina (fost Electroceramica) s-a reinaugurat cu o nouă imagine, după o investiție care a vizat modernizarea locației, dar și ridicarea standardelor de calitate oferite clienților și consumatorilor.

Cu această ocazie, la locația de pe strada Ștefan cel Mare nr. 20 (în apropiee de Dedeman), a avut loc o seară cu colinde și muzică pentru suflet, în cadrul căreia s-a celebrat ”Vestea Bună”!

Cei prezenți au fost încântați de baritonul Lucian Petrean (de la Opera Națională din București), Corala Preoților Turdeni, dar și de un grup de copii care au interpretat cântece specifice acestei perioade a anului, când ne apropiem cu pași repezi de marea sărbătoare a nașterii Mântuitorului, Crăciunul!

La un pahar de vin fiert ori ceai cu scorțișoară, invitații au savurat meniul ales, într-un acompaniament muzical de calitate, remarcând noua imagine a Restaurantului Gina, deținut de Gina Chimiveș, una din cele mai experimentate patroane din domeniul HoReCa (hoteluri, restaurant, catering, cafenele) din Turda.

Primul eveniment major în noua locație va fi Revelionul, cu o ofertă de 200 lei/persoană. Rezervări în Restaurant Gina vis-a-vis de Dedeman Turda sau tel. 0264 315868.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate