fbpx

 
 
Scrie un comentariu

aplicatie foto

Dacă, în trecut, pentru a face o poză reușită aveai nevoie de un aparat mare și greu de manevrat, acum reușești să surprinzi orice moment doar cu ajutorul telefonului tău. Deși calitatea senzorului a evoluat și pozele au o mulțime de megapixeli, când vrei să postezi pe rețelele sociale, parcă ar merge editate fotografiile. Care sunt cele mai bune variante?

Fie că vrei să tai o parte din poză, să faci culorile mai saturate sau să elimini o imperfecțiune, există o multitudine de aplicații care îți permit să îți editezi imaginile după bunul plac.

Iată câteva aplicații care vor funcționa excelent împreună cu telefonul tău Samsung:

1. Photoshop Express

Adobe Photoshop Express are o interfață simplă, minimalistă și ușor de utilizat. Are numeroase funcții esențiale precum crop, îndreptare și rotire. Mai mult, ai opțiunea să adaugi o varietate de efecte prestabilite pozelor.

Poate cel mai impresionat lucru este că poate reduce „zgomotul” de imagine la pozele care au fost făcute pe timp de noapte. Aplicația poate fi descărcată gratuit și nu are advertoriale în timpul funcționării.

2. PicsArt Photo Studio

PicsArt are foarte multe opțiuni prin care îți poți modifica pozele și are nu doar o cameră integrată, ci și o rețea socială, unde îți poți împărtăși pozele. Printre funcții regăsim stickere, rame, desenat și colaj.

Aplicația are un mod special prin care îți permite să editezi doar anumite caracteristici ale fotografiei (contrast, luminozitate, saturație). Mai mult, poți chiar să suprapui două fotografii și să reglezi nivelul de transparență.

3. Photo Director

PhotoDirector are o cameră integrată și îți permite să aplici filtre pozelor în timp ce le faci. Mai apoi, le poți posta direct pe Facebook, Flickr sau alte rețele de socializare. Deși aplicația este gratuită, câteva funcții sunt cu plată și e posibil să conțină advertoriale. 

Când încerci să prinzi cadrul perfect, e posibil să nu fii foarte atent la cum ții telefonul. Din acest motiv, trebuie să te asiguri că acesta este protejat. Spre exemplu, o husă aplicabilă pe S9 Plus îți va ține telefonul în siguranță orice ai face.

4. Snapseed

Snapseed este o aplicație dezvoltată de Google, renumită pentru varietatea de funcții pe care o oferă utilizatorului. Există 29 de opțiuni diferite prin care poți modifica pozele și mai apoi le poți salva sau trimite prietenilor.

Interfața este foarte ușor de utilizat, doar atingi ecranul și deschizi funcția dorită. Poți descărca aplicația gratis și nu vei fi deranjat de reclame.

5. AirBrush

AirBrush este o aplicație foarte utilă pentru editarea aspectului fizic, cu funcții precum eliminare imperfecțiuni, albire dinți, iluminare ochi și slăbire corp. Există și opțiuni mai elementare, precum filtre de culoare sau redimensionare.

Aplicația este gratuită, dar anumite funcții sunt cu plată. Poți să postezi poze direct din aplicație, fără să mai fie nevoie să le salvezi tu în telefon.

Datorită evoluției tehnologiei, te poți bucura de o cameră care îți încape în buzunar. Cu ajutorul aplicațiilor de mai sus, vei edita pozele într-un mod reușit, care sigur va fi apreciat de familie și prieteni.

Sursă foto: Shutterstock.com

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate