fbpx

Icon Scrie un comentariu

drenare apapluviala

Dacă oamenii se protejează de ploaie cu ajutorul umbrelei, casa se folosește de un sistem de drenare a apei pluviale montat la baza acoperișului. Comparația este una bună însă, referitor la prețuri, este puțin cam extremă. Desigur, și tipurile de umbrele sunt diferite, unele costând 15 lei, altele, de la branduri cunoscute, chiar sute de euro.

 

Revenind la subiectul nostru, unsistem pluvial la un preț decent va fi mereu mai atrăgător comparativ cu un rival mai scump. Dar oare și mai bun? Este important să nu picăm totuși în capcana prețurilor prea mici, mai ales când facem o investiție atât de importantă. Alegerea acoperișului locuinței, inclusiv a accesoriilor, trebuie făcută, în primul rând, în funcție de factorul calitate. Și da, pe piață se pot găsi acum sisteme pluviale la prețuri accesibile și cu caracteristici remarcabile. Important este să știm unde să căutăm!

Cum influențează calitatea materiei prime prețul sistemului pluvial?

Atunci când am decis că acoperișul casei trebuie completat cu unsistem de drenare a apei pluviale eficient și rezistent, trebuie să cunoaștem investițiile financiare ce vor urma. Pentru a putea înțelege aceste costuri trebuie să cunoaștem și factorii care le influențează.

Fiind vorba, în cazul de față, despre un sistem pluvial, necesitatea unei materii prime superioare din punct de vedere calitativ nu poate fi pusă sub semnul îndoielii. În mod evident, cu cât aceasta dispune de o durabilitate și o fiabilitate mai mari, cu atât prețul va fi mai ridicat. Acest preț trebuie privit ca o investiție pe termen lung.

Întorcându-ne la materialele folosite pentru realizarea sistemelor pluviale, aducem în discuție oțelul suedez. Analizând durabilitatea acestuia prin intermediul unor teste dure, efectuate pe durata a peste 40 de ani în condiții extreme de vreme, oțelul SSAB s-a dovedit foarte rezistent în fața temperaturilor foarte scăzute și foarte ridicate, a razelor UV puternice, a precipitațiilor abundente și violente, a cantităților însemnate de zăpadă și chiar a factorilor mecanici. Date fiind toate acestea, folosirea oțelului de proveniență scandinavă la realizarea sistemelor pluviale este pe deplin justificabilă, mai ales în condițiile în care acesta trebuie să facă față condițiilor meteorologice de orice natură.

Companiile care înglobează oțelul suedez în procesul de producție vor oferi soluții de acoperișuri complexe, la un preț justificabil prin prisma beneficiilor aduse întregii construcții, însă variabil în funcție de o serie de factori tehnici. Aducerea acestei materii prime în fabrici și utilizarea tehnologiilor moderne de prelucrare sunt doar două exemple de factori care contribuie la formarea prețului unui sistem de drenare a apei pluviale rezistent și durabil.

Sistemul de drenare a apei pluviale Scandic® – inovația companiei RoofArt

Referitor la companiile care optează pentru utilizarea oțelului suedez în realizarea sistemelor complexe de drenare a apei pluviale, o aducem în discuție pe cea care a inovat conceptul de sistem pluvial pe piața din România: RoofArt.

Susținând ideea conform căreia fiecare casă trebuie să dispună de un sistem pluvial durabil, indiferent de zona climatică în care aceasta este amplasată, compania reușește să îmbine în mod optim funcționalitatea și simțul estetic al unei astfel de soluții. Sistemul de drenare a apei pluviale Scandic®, realizat din oțel suedez furnizat de marele concern SSAB, este considerat o adevărată inovație pe piață, în primul și în primul rând pentru capacitate acestuia de a face față unor sarcini uriașe, fără a se uza și deteriora.

Rezistența sistemului pluvial Scandic® este oferită de proprietățile puternic anticorozive ale oțelului scandinav, garantate de stratul de zinc de 275 g/mp regăsit în componența acestuia. De altfel, dispunând de un strat consistent de acoperire bio GreenCoat, cu vopsea realizată din material biodegradabil (ulei de rapiță), oțelul de proveniență suedeză își menține gradul ridicat de formabilitate, fără a exista riscul de periclitare a durabilității.

În cadrul RoofArt, sistemul pluvial are un preț direct proporțional cu beneficiile aduse de acesta beneficiarilor, variind bineînțeles în funcție de dimensiunea și structura acoperișului. Pentru că totalitatea informațiilor despre această inovație nu poate fi cuprinsă în acest articol, recomandăm doritorilor să acceseze roofart.ro.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator