fbpx

Scrie un comentariu

tipare croitorie

Deschiderea unui atelier de croitorie reprezintă pentru multe persoane o idee foarte bună de afacere, care poate deveni rapid profitabilă. Pentru a ajunge la succesul mult dorit într-un timp cât mai scurt, este foarte important să ai cunoștințele necesare desfășurării unei astfel de activități și totodată să investești în echipamente și materiale de cea mai bună calitate: o mașină de cusut performantă, o mașină de brodat și una de surfilat, tipare pentru diverse haine, diferite tipuri de ațe de cusut, ace, foarfece speciale etc. 

În momentul actual sunt la mare căutare atelierele de croitorie specializate în realizarea obiectelor vestimentare dedicate doamnelor și domnișoarelor. Și cum aceste business-uri nu sunt deloc puține, pentru a face față cu brio concurenței este nevoie nu numai de mașini de cusut electrice performante, produse de branduri renumite, ci și de o gamă largă de tipare, printre care obligatoriu se vor regăsi și popularele tipare de rochie dreaptă, atât de solicitate de clientele care adoptă un stil vestimentar office. 

Alege mașini de cusut eficiente!

Dacă te afli în etapa de utilare a atelierului de croitorie și nu știi spre ce tipuri de mașini de cusut să te orientezi, îți sărim în ajutor cu câteva informații utile. Având în vedere că ești la început de drum în acest domeniu, cel mai indicat ar fi să investești în câteva modele de bază, cu funcții simple. De exemplu, o mașină de cusut ieftină, dar de calitate, reprezintă o alegere foarte bună. Nu îți va face gaură în buget, dar îți va garanta eficiența muncii.

În cazul în care bugetul alocat acestui business nu reprezintă pentru tine o problemă, atunci ar fi păcat să nu optezi de la bun început pentru o mașină de cusut profesională de ultimă generație, care te va ajuta să obții rezultate excelente într-un timp record. Însă, indiferent că mergi pe varianta unei mașini de cusut simple sau super-profesionale, cel mai important este să alegi un producător de top, întrucât de brandul mașinii de cusut va depinde performanța acesteia. 

Uite câteva dintre cele mai cunoscute nume în domeniu pe care le poți avea în vedere: Brother, Bernette by Bernina, AEG, Gritzner etc. Le găsești pe toate adunate pe site-ul cusutsibrodat.ro, de unde poți achiziționa la prețuri accesibile o multitudine de mașini de cusut – industriale, semiprofesionale și profesionale!

De asemenea, o mașină de cusut eficientă, care să servească la realizarea unei game diverse de cusături executate perfect, în timp util, trebuie să aibă: 

  • viteză mare de coasere; 
  • modele de cusături pentru butoniere;
  • funcție de coasere inversă;
  • funcție de reglare a pasului;
  • funcție de tensionare a firului;
  • sistem rapid de bobinare;
  • selector de programe;
  • ac suplimentar etc.

Tiparele de rochie dreaptă, simplă, de ocazie…, un must-have

După mașină de cusut, ac și ață, cele mai importante elemente dintr-un atelier de croitorie sunt tiparele. Cu cât ai mai multe tipare, cu atât vei confecționa o gamă mai largă de articole vestimentare!

Având în vedere că cererea pentru obiectele vestimentare în stil office este într-o continuă creștere, o croitorie dedicată femeilor ar trebui să aibă în portofoliu măcar câteva tipare de rochie dreaptă. Rochiile cu un design simplu au fost, sunt și vor fi întotdeauna pe lista de preferințe a doamnelor, așa că sunt necesare și câteva tipare de rochii simple și elegante. De asemenea, din dotarea unui astfel de atelier de croitorie nu trebuie să lipsească nici tiparul de rochie lungă, folosit la confecționarea rochiilor lungi pentru sezonul estival sau a celor de ocazie.

Acestea, plus o multitudine de alte tipare, pentru orice tip de obiect vestimentar și pentru orice destinatar (femei, bărbați, copii), le găsești la prețuri corecte, pe tiparedecroitorie.ro.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator