fbpx

Scrie un comentariu

vopsire par

Partea bună a vopsirii părului în confortul casei este că economisești o sumă considerabilă de bani. Partea mai puțin plăcută este că, din neatenție, îți poți păta pielea și chiar hainele, iar aceste pete sunt uneori foarte greu de îndepărtat. 

Dacă în cazul petelor de pe piele este mai ușor (poți aplica apă și săpun în câteva secunde), în cazul celor de pe haine nu doar că le observi prea târziu, când sunt deja uscate, dar sunt mult mai greu de curățat, căci ele intră în profunzimea țesăturii. Petele cauzate de vopseaua de păr sunt dintre cele mai dificile, de aceea simpla curățare la mașina de spălat nu este suficientă. Din fericire însă, există soluții mai rapide și cu un efect mai intens, pe care le poți folosi cu succes.

Soluții de îndepărtare a petelor cauzate de vopseaua de păr

Înainte de a arunca direct haina pătată cu vopsea de păr, încearcă mai întâi una dintre aceste metode și mai acordă-i o șansă:

1. Înălbitor

Înălbitorul este foarte eficient pentru îndepărtarea celor mai persistente pete. Ca atare, va fi de un real ajutor în scoaterea celor cauzate de vopseaua de păr. Mare atenție însă: înainte de a folosi această soluție, asigură-te că materialul hainei poate fi tratat cu înălbitor, pentru a nu-l distruge. Astfel, dacă haina poate fi tratată cu clor/înălbitor, pune într-un lighean apă rece și o cantitate nu foarte mare din această soluție și las-o la înmuiat conform instrucțiunilor de pe etichetă. 

2. Oțet

Acesta face minuni. Este folosit pentru îndepărtarea multor tipuri de pete, mai mult sau mai puțin dificile, fiind foarte eficient și pentru petele de vopsea de păr. Se poate spune chiar că face minuni pentru suprafețele textile. Tot ceea ce trebuie să faci este să diluezi câteva linguri de oțet într-o cană de apă călduță și fie înmoi haina pătată în această soluție, fie tamponezi zona afectată cu o cârpă înmuiată în soluție.

3. Amoniac

Utilizat în același mod precum oțetul, amoniacul elimină eficient petele lăsate pe haine în mod accidental, în urma procesului de vopsire a părului. De data aceasta însă, o cană de amoniac se va dilua într-un litru de apă rece, în această soluție urmând a fi lăsată doar partea pătată din haină, pentru câteva minute. De îndată ce petele au fost eliminate, poți clăti haina cu apă rece și ulterior o poți curăța în mod obișnuit, la mașina de spălat. Nu uita să porți mănuși de protecție pentru a preveni apariția arsurilor sau a iritațiilor, căci amoniacul este o soluție destul de agresivă pentru piele.

Acum, fie că vrei să recunoști sau nu, petele cauzate de vopsirea părului sunt în principal responsabilitatea ta și țin de îndemânarea pe care o ai în tot acest proces. Până la urmă, vopselele care pătează profund hainele sunt vopsele care colorează intens părul. Și până la urmă, cu toții ne dorim o culoare intensă și persistentă, nu? Cu alte cuvinte, nu alege o vopsea de păr mai slabă calitativ, în speranța că aceasta nu va păta hainele la fel de intens precum cea premium, ci ia-ți tu toate măsurile de precauție să nu se întâmple asta.

GEROCOSSEN – vopsire intensă, hidratare profundă

Gama de vopsele de păr Color Plus a brandului GEROCOSSEN aduce în prim plan puterea ingredientelor naturale de a proteja firele de păr în timpul vopsirii. Uleiul de argan bio, alături de proteinele de mătase și de keratină, atât de necesară părului, combat efectele nocive ale colorării chimice prin închiderea treptată a cuticulelor de la nivelul fiecărui fir de păr în parte, deschise în urma interacțiunii cu ingredientele chimice ale vopselei.

Ceea ce rezultă în urma aplicării oricărei vopsele din gama Color Plus este un păr fără nici un fir de păr alb, cu o culoare intensă și naturală, ce prezintă o strălucire aparte și un aspect de invidiat. Alege Color Plus!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator