fbpx

Icon Scrie un comentariu

milexim inaugurare

Circa 400 de persoane au participat aseară la inaugurarea Milexim Ballroom, cea mai nouă sală de evenimente din zona Câmpia Turzii-Turda, amenajată și dotată modern, după cele mai noi standarde.

”Am început acest proiect, MILEXIM BALLROOM, în urmă cu câțiva ani (a durat ceva pentru că m-am tot gândit la el, a stat câțiva ani în sertar) și  în anul 2018 am demarat procedurile de autorizare și apoi lucrările de construire care au fost finalizate în luna octombrie 2019.

Prin realizarea acestui proiect am dorit să venim în întâmpinarea  celor mai importante evenimente din viața clientilor noștri cu o locație deosebită, acompaniată de servicii de înaltă calitate.

Fie că vorbim de nuntă, botez, petreceri corporate și așa mai departe, locația MILEXIM BALLROOM este ușor adaptabilă în orice context, cu o capacitate de până la 600 de locuri.

Designul sălii  permite cu ușurință personalizarea fiecărui eveniment și echipa noastra profesioniști în domeniu asigură locația ideală pentru desfășurarea oricărui tip de eveniment.

Acum, cu ocazia inaugurarii sălii de evenimente MILEXIM BALLROOM, doresc să mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în realizarea proiectului nostru, de la autoritățile locale și județene la partenerii noștri de afaceri - companii private, colegii noștri din cadrul MILEXIM și nu în ultimul rând familiei mele care m-a sprijinit necondiționat în realizarea acestui proiect”, a spus Mihai Buțurcă, sau Milu Buțurcă, cum îi spun cei care-l cunosc.

Noua sală de evenimente are o capacitate între 200-600 de locuri, are un design modern, este dotată cu ventilație și climatizare centralizată de ultimă generație, dispune de parcare pentru invitați și spațiu verde pentru relaxare.

Meniurile propuse sunt deosebite și gustoase, din ingrediente de cea mai bună calitate.

”Vă așteptăm să ne treceți pragul și vă promitem că veți avea parte de cea mai frumoasă petrecere, de care vă veți aminti cu drag și peste ani!”, au transmis oficialii Milexim.

Pentru mai multe informații:

http://www.pensionmilexim.ro

Telefon: 0747.417.852/0743.978.053

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator