fbpx

Icon Scrie un comentariu

stoma care

Clinica Stoma Care Turda sărbătorește , 12 ani de activitate! 12 ani în care medicii de aici au tratat cu succes problemele dentare ale turdenilor, dar și ale locuitorilor din zonele limitrofe. Pentru cei care nu știu, activitatea clinicii este centrată pe tratamente stomatologice iar în ultimii ani, pacienții au putut opta și pentru tratamente estetice de chirurgie plastică și dermatologice.

 

Clinica colaborează cu peste 12 medici specializați în medicina dentara, ortodonție, endodontie, parodontologie, chirurgie orală, chirurgie plastică și dermatologie. Aceștia efectuează lunar în jur de 500 de proceduri și tratamente. În momentul în care un pacient ajunge aici, el trece prin mai multe etape. Întâi, îi este evaluată starea generala de sănătate. Apoi, echipa de medici întocmește un plan de tratament și o evaluare a costurilor. În cele din urmă, dupa explicarea planului de tratament si primirea acordului din partea pacientului, se incepe demararea lui, pacientul putand fi tratat de mai multi medici, in functie de necesitatea procedurilor, pentru a obtine cel mai bun rezultat. 

Stoma Care Turda se axeaza pe realizarea tratamentelor in clinica fara externalizarea pacientilor, fapt ce duce la eficientizarea timpului si a costurilor pentru pacient. Conceptul de tratament se bazează pe supra-specializarea medicilor care oferă pacienților accesul la tratamente moderne mult mai eficiente și mai sigure. Personalul medical participă constant la conferințe și congrese internaționale pentru a-și îmbunătăți calitatea actului medical. Clinica este singura din Turda care are unul din cele mai performante sisteme de investigare radiologica- CBCT (cone beamed computed tomography), indispensabil in zona implantologiei, endodontiei, ortodontiei, chirurgiei orale, etc. In plus, nu este lasata la final nici partea de estetica, clinica investind si in tehnologia CEREC, viitorul medicinei dentare digitale. Scannerul digital Primecam, ultimul aparut pe piata ajuta la eliminarea amprentelor clasice si impreuna cu sistemul CAD-CAM (aparat de frezare computerizata a coroanelor dentare) duc la scurtarea timpilor de manufacturare, coroanele realizandu-se in cadrul clinicii intr-o ora. Astfel etapa de expectativa pana la finalizarea tratamentelor este mult redusa. Calitatea tratamentelor este crescuta si cu ajutorul magnificatiei, de aceea s-a optat pentru achizitionarea unui microscop dentar care are capacitatea de marire de pana la 20 de ori, astfel incat si cel mai mic detaliu poate fi observat. Medicii au capacitatea de a trata cazuri complexe de boală parodontală, de la stabilizarea dinților, până la implanturi dentare realizate pe os și gingie sănătoasă. 

Principala preocupare a medicilor care activează aici este calitatea actului medical. De aceea, se investește constant în trei direcții: specializarea echipei, modernizarea aparaturii medicale și folosirea unor materiale de calitate. În cei 12 ani de activitate s-a investit în aparatură, dar și în spațiul în care se desfășura activitatea, atât din fonduri proprii, cât și prin intermediul unor programe de finanțare, precum Fundația Saxonia sau Programul Regio Uniunea Europeană. Clinica este formată din 4 cabinete complet echipate, o sală de sterilizare a aparaturilor, iar pentru un diagnostic cât mai eficient, aici se găsesc și două aparate de radiologie dentară.

Pe lângă serviciile medicale oferite, clinica derulează și programe de responsabilitate socială prin intermediul cărora peste 100 de copii beneficiază anual de informații referitoare la tehnici de periaj dentar și educație dentară. Programul a fost inițiat în anul 2014 și are la bază realizarea de tratamente dentare gratuite pentru copiii Așezământului Social Sf. Ciprian Ocna Mureș. În 2018 si 2019 au fost ținute prezentări în școlile din Turda în timpul programului Școala Altfel. 

Fiecare pacient care a trecut pragul Clinicii Stoma Care Turda a fost mulțumit de calitatea serviciilor și de profesionalismul de care medicii au dat dovadă în tratarea problemelor. Acest fapt reiese din legătura strânsă dintre medici și pacienți care, odată ajunși aici, se întorc și urmăresc, cu interes, activitatea de pe pagina de Facebook: Stoma Care Turda, unde sunt activi și interacționează cu ei.

Ce trebuie să știți este faptul că programările în cadrul clinicii se pot realiza telefonic, la numerele 0264.311.355 / 0747.153.994, în particular, la sediul acesteia, de pe strada Republicii nr. 23, Turda, dar și online, prin intermediul site-ului www.clinicastomacare.ro.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator