fbpx

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

stadion mai mic pentru dinamo situatia celor 4 arene pregatite de romania pentru euro 2020 size6

Dintre cele patru stadioane din București pe care România a promis că le va moderniza pentru Campionatul European de anul viitor - Euro 2020, doar două ar putea fi de fapt gata înainte de începerea competiției. Mai mult, costurile pentru reamenajarea acestor stadioane au crescut semnificativ, potrivit Digi24.ro.

 

Stadionul Steaua are cele mai mari șanse de a fi finalizat la timp pentru Euro 2020. Aproximativ 65% din lucrările pe această arenă au fost făcute până acum. Cu toate acestea, costul a crescut de asemenea semnificativ, de la o valoare estimată inițial de 53 de milioane la 93 de milioane EUR.

Stadionul Arcul Triumfului este acum finalizat cu 50%. De asemenea, costurile actualizate pentru acest stadion au crescut, de la 19 milioane EUR la 26 milioane EUR.

Între timp, lucrările pe stadionul Rapid sunt doar la 10%, iar termenul limită pentru finalizarea acestuia a fost amânat până în octombrie 2020, după Euro. De asemenea, costurile sunt mai mari decât cele estimate inițial - 35 de milioane EUR (în creștere de la 25 de milioane EUR).

România dezvăluie proiecte pentru stadioane de fotbal UEFA 2020

Inflația și modificările aduse proiectelor inițiale la solicitarea beneficiarilor sunt principalele argumente pe care contractorii le-au invocat pentru ridicarea totală a facturilor. Întârzierile de pe stadionul Rapid s-au datorat necesității consolidării la clădirile din zonă și faptul că vecinii s-au plâns de zgomotul la fața locului și lucrul are loc numai în timpul zilei. Compania locală Constructii Erbasu este responsabilă de reamenajarea celor trei stadioane.

De asemenea, România promisese să reînnoiască stadionul Dinamo pentru Euro 2020, dar proiectul a fost abandonat din cauza problemelor de proprietate.

Bucureștiul va găzdui patru meciuri din Euro 2020 (trei meciuri din grupe și un sfert de finală) pe Arena Națională. De asemenea, autoritățile au promis să modernizeze alte patru stadioane pentru a fi folosite pentru antrenament de echipele care vor juca în București. Cu toate acestea, UEFA a necesitat doar un stadion pentru pregătire, care va fi probabil stadionul Steaua.

Astăzi, peste 20 de companii de pariuri sportive sunt autorizate să ofere servicii pasionaților de curse și sporturi românești. Acestea sunt dominate de Leisure & Gaming PLC și Betshop, care s-au alăturat lui Stanleybet pentru deschiderea a sute de magazine de pariuri în toată țara.

În plus, 21 de cazinouri autorizate pot fi găsite în capitala Bucureștiului și în jurul ei. Alte opt sunt răspândite în toată țara, în special în Constanța, Galați, Pitești, Ploiești, Sinaia și Timișoara.

888 pariuri sportive la magazinele autorizate sunt absolut legale în România. Într-adevăr, se situează printre cele mai populare forme de jocuri de noroc aici. Pe de altă parte, pariurile sportive online se încadrează într-o zonă gri a legii - nici legală, nici ilegală - deoarece nu există reglementări specifice care să acopere pariurile pe internet. În consecință, nu se pot elibera licențe, astfel încât companiile care oferă pariuri online românilor se bazează în afara granițelor țării.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator