m install
petlinii
nello construct

Cum sa economisesti cat mai bine spatiul? Iata cateva idei salvatoare de depozitare a lucrurilor

floris

O casa frumoasa inseamna, in primul rand, o casa cat mai ordonata. Este normal ca, in timp, sa aduni cat mai multe lucruri, insa acestea trebuie depozitate cat mai bine, pentru a nu crea dezordine in locuinta. In acest fel poti salva si spatiu pretios pentru locuinta, pe care il poti valorifica in alt mod, in special in cazul garsonierelor sau apartamentelor. Poti apela la numeroase solutii inteligente care te vor ajuta la o depozitare cat mai buna.

 

Idei de depozitare a lucrurilor

Depozitoarea pantofilor

Probabil esti un adevarat fan al adidasilor si iti place sa achizitionezi cati mai multi sau iubita ta are o pasiune pentru pantofi. Nu rateaza niciodata ocazia de a-si cumpara o pereche noua de pantofi? Inseamna ca ai nevoie de un nou spatiu de depozitare a pantofilor. Avand in vedere ca acestia ocupa destul loc si este total inutil si inestetic sa ii lasi rasfirati pe hol, poti alege un dulap pentru pantofi, care te va ajuta sa salvezi spatiu pretios din locuinta.

Depozitarea hainelor

Te-ai saturat de haine imprastiate peste tot? Ai un singur dulap si nu mai ai loc de altul, iar hainele tale stau inghesuite acolo? Poti sa folosesti un suport de umerase. Fiind destul de mare, te va ajuta sa depozitezi un numar record de haine. Iti poti pune hainele preferate, pe care le porti cel mai des, iar, astfel, o sa iti fie mult mai usor sa le gasesti. Iata aici alte cateva idei de depozitare a hainelor. 

 

Depozitarea produselor din bucatarie

Dulapul din bucatarie este deja plin si ai nevoie de mai mult loc? Chiar daca nu esti genul pasionat de gastronomie, fiecare persoana are numeroase lucruri necesare in bucatarie, care, de cele mai multe ori, ocupa mult spatiu. Fiind un loc destul de important, ai nevoie mereu ca lucrurile sa fie pozitionate la indemana si sa nu fie nevoie sa le cauti prea mult. Poti apela la niste simple suporturi de agatat. In acest fel iti poti atarna ustensilele de bucatarie, care ocupau mult prea mult spatiu in dulap.

 

Depozitarea lucrurilor in birou

Un birou este mereu incarcat de fel si fel de lucruri total necesare pe care nu le poti indesa in capatul unui dulap. Daca o sa ai nevoie de ele urgent, vei pierde mult timp cautand. Poti apela la niste simple bucati de lemn, pe care sa le montezi pe perete drept rafturi. Acolo poti depozita dosare importante, pe care  sa le gasesti cu multa usurinta cand vei avea nevoie de ele. Un alt mod in care poti intrebuinta aceste rafturi este si pentru decor. Iti poti pune poze cu cei dragi, tablouri, o planta sau alte lucruri care iti fac placere sa le privesti. In acest fel, biroul tau va fi mult mai primitor, iar tu vei lucra cu mai mult drag.

 

Acum ca ai aflat aceste lucruri, ce mai astepti? Incepe depozitarea lucrurilor tale, iar la sfarsit vei observa cat spatiu total necesar ai salvat. 

sursa foto: shutterstock.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: