m install
petlinii
nello construct

Cum revendici un bonus la cazino

floris

In Romania avem foarte multe cazinouri licentiate de ONJN. Prin urmare activitatile desfasurate pe aceste site-uri sunt 100% legale. Insa iti spun un mic truc: verifica in footer-ul site-ului de cazino sa vezi daca este afisata sigla Oficiului National pentru Jocuri de Noroc si, eventual, licenta de functionare. Daca le gasesti, atunci totul e ok, poti sa continui distractia…pe bani.

Cei pasionati de lumea gambling-ului sunt in cautarea de bonusuri cazino online. Lucru lesne de inteles, pentru ca practic primesti niste bani in plus. Sunt mai multe tipuri de bunusruri, insa categoriile principale ar fi:

                
  • bonus fara depunere
  •             

  • bonus la depunere

In oricare din aceste cazuri, ca sa beneficiezi de oferta de bun venit, trebuie sa iti deschizi un cont. Aceasta etapa este foarte simpla si consta in doar cativa pasi de parcurs. In general nu o sa ai nevoie de mai mult de 5 minute sa-ti faci un cont. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inregistrare. Aici ti se vor cere informatii, precum numele si prenumele, adresa (din buletin/ CI), adresa de email, telefon si asa mai departe.

In cazul bonusului fara depunere, lucrurile sunt destul de simple. Doar trebuie sa-ti faci cont, iar cazinoul in cauza iti va da un bonus. Adica o suma de bani cu care te poti distra la jocurile disponibile. Acest bonus nu presupune nici o obligatie din partea ta. Nu trebuie sa-ti dai datele bancare, numarul cardului, etc. Pe langa bonusul care consta intr-o suma de bani, exista si rotiri gratuite cazino online. Dupa cum ii spune si numele, primesti niste rotiri gratuite, iar suma castigata va aparea in contul tau al cazinoului.

Insa cele mai comune si des intalnite oferte sunt cele la depunere. In acest caz, dupa ce te-ai inregistrat (dupa cum ti-am spus si in randurile anterioare), trebuie sa faci o depunere. Valoarea depunerii este foarte importanta, pentru ca cele mai multe bonusuri iti vor dubla prima depunere. Sa spunem ca ai gasit un cazino care te intampina cu oferta: 100% la prima depunere, maxim 1000 Ron. In cazul in care tu depui 100 ron, o sa primesti bonus 100 Ron (deci balanta contului tau va arata 200 Ron). In schimb, cazinoul iti permite un bonus mult mai mare, pana la 1000 Ron. Adica depui 1000 ron, mai primesti 1000 Ron bonus, in consecinta ai de spart la pacanele 2000 Ron.

Sper ca aceste informatii sa-ti fie foarte utile. Insa atentie mare ce sume pariezi. Jocurile de cazino nu sunt o modalitate de a face bani, cel putin nu pe termen lung. Considera-le ca pe o distractie…iar daca va fi sa castigi, cu atat mai bine. Pariaza responsabil!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: