fbpx

Scrie un comentariu

edo incarcareozon

Incarcam cu freon R134a instalatiile de clima la orice autovehicul, iar pentru service-ul instalatiei de climatizare folosim un aparat profesional care face operatiunea de verificare si incarcare cu freon, identificand eventualele pierderi. Se furnizeaza exact cantitatea de freon necesara functionarii corecte a instalatiei si succesiv se face indepartarea umiditatii si a impuritatilor depuse continute de uleiul din instalatie.

Uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati dupa vidarea instalatiei, se efectueaza reumplerea instalatiei cu cantitatea de freon si ulei recomandata de producator pentru fiecare tip de autoturism in parte.

Tratamentul cu ozon pentru interiorul autoturismului:

- Eliminarea mirosului de tutun
- Eliminarea mirosului provenit de la animalele de companie
- Eliminarea mirosului de benzina si fum
- Indepartarea mirosului de bautura si mancare varsate in masina
- Distrugerea mucegaiului si bacteriilor impreuna cu mirosul provocat de acestea din tubulatura si aeroterma autoturismului dumneavoastra

Miros urat dupa oprirea aerului conditionat

Datorita umiditatii aerului care intra in evaporator picaturi mici condenseaza pe eleroanele de racire si adera la ele din cauza tensiunii superficiale a apei.

In interiorul tubulaturii sistemului de ventilatie este combinatia de umezeala, frig si intuneric adica mediu ideal pentru bacterii si micro-organisme. 

Acestea sunt antrenate in fluxul de aer circulat de instalatie ducand la aparitia de mirosuri deranjante si iritante pentru caile respiratorii.Pentru garantarea unui mediu curat, steril si fara bacterii in sistemul de ventilatie al autoturismului dumneavoastra , EDOGARAGE recomanda repetarea lui anuala.

Beneficiaza acum de oferta noastra speciala:
Verificare instalatie + incarcare freon + tratament igienizare - 150 lei 

Lucruri practice:
Climatizarea nu foloseste numai la racirea aerului din interior in timpul verii, ea permite deasemenea incalzirea si dezaburirea rapida a geamurilor, in timpul iernii.
Porniti climatizarea cel putin o data la 15 zile. Acest lucru va permite lubrefierea sistemului si evita pierderea etanseitatii sistemului. 

Aceasta permite evitarea efectuarii de reparatii nedorite.

Ne gasiti in Turda, strada Agriculturii 27, langa liceul Agricol.

Tel.: 0722-579.797

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate