fbpx

 
 
Scrie un comentariu

imagineadvertorial2 leahu

Toți suntem în căutarea zâmbetului perfect. În timp ce unii oameni au acest zâmbet fără să facă vreun efort suplimentar, există și pacienți care trebuie să treacă pragul medicului stomatolog pentru a avea parte de zâmbetul ideal. Acum, există pe piață implanturi dentare care redau pacientului zâmbetul în doar 24 de ore.

 

Implanturile dentare sunt soluții practice și eficiente pentru înlocuirea cu succes a unuia sau mai multor dinți lipsă. Implantul dentar este realizat dintr-un material foarte rezistent (titan sau zirconiu) și are proprietăți asemănătoare cu rădăcina dintelui natural. El are trei componente: rădăcina, bontul protetic și coroana dentară. Câte implanturi sunt necesare pentru un zâmbet complet?

„Acum câțiva zeci de ani, în Occident sau în Statele Unite ale Americii, erau recomandate chiar 12-14 implanturi pentru refacerea unui maxilar sau a unei mandibule. Lucrurile au evoluat și a apărut tehnologia SKY fast&fixed cu ajutorul căreia punem maximum de dinți cu un număr minim de implanturi. Astfel, cu 6 implanturi la maxilar, punem 12 dinți și cu 4 implanturi la mandibulă punem 12 dinți”, explică medicul stomatolog Ionuț Leahu, din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Acesta adaugă: „Dacă lipsesc trei sau patru dinți pe aceeași parte, sunt situații în care sunt suficiente două implanturi pentru trei dinți sau două pentru patru dinți. Implantul dentar are doar rolul de sprijin pentru dinți. În ziua de astăzi implanturile s-au micșorat și ca dimensiune și ca număr, atunci când vrem să punem lucrări fixe”.

Ce pacienți pot beneficia de Implanturile Dentare Sky Bredent?

Pacienții care au unul sau mai mulți dinți lipsă sunt candidații perfecți pentru implanturile dentare de la Bredent. Nu există o limită de vârstă și chiar și pacienții cu vârsta de peste 80 de ani, care au suficient os, pot beneficia de implant dentar.

Dinții sunt gata în 24 de ore

Avantajul major al folosirii sistemului de implanturi dentare SKY fast&fixed de la Bredent este că medicii stomatologi au posibilitatea de a oferi pacienților, într-o singură zi, dinți ficși cu care pot mânca imediat după operație, reluându-și viața socială într-un timp record. Da, în doar 24 de ore. 

În cazul în care vreți să vă refaceți dantura și sunteți în căutarea unei experiențe excepționale și a unor medici profesioniști, care să pună pe primul loc sănătatea pacientului, sunați pentru o programare în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu la numărul de telefon 021 9134. Puteți alege Clinicile Dentare Dr. Leahu – Turda, de pe Calea Victoriei, nr 21 A.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate